Rom

Tarkett - Gulv til gang og inngangsparti

Gulvet i gangen ønsker velkommen til din bolig, og bidrar til å gi et godt førsteinntrykk. Du kan velge blant mange flotte gulv i vinyl eller laminat.

Tarkett - Gulv til soverom

Velg et gulv til soverommet som skaper akkurat den avslappende og lyddempende atmosfæren som du ønsker, med riktige farger, design og materialer.

Tarkett - Gulv til hjemmekontor

Velg et gulv til ditt hjemmekontor som bidrar til å skape en rolig og støydempende atmosfære for konsentrasjon, kreativitet  og inspirasjon. 

Tarkett - Gulv til barnerom

Når du legger gulv på barnerommet, velger du noe som er hardført, lette å gjøre rent, og et gulv som skaper en hyggelig lekeplass.

Tarkett - Gulv til kjøkken

Kjøkkenet er ofte boligens sentrum, hvor familie og venner møtes til gode måltider og samtaler. Velg et gulv som er holdbart, og som passer til din stil og interiør.

Tarkett - Gulv til stue

I stuen skal gulvet være både vakkert og praktisk. Velg et gulv som passer til din livssituasjon, og som matcher din stil og interiør.

Tarkett - Baderomsgulv og våtrom

På gulvet i badet må du legger et gulv som er vanntett, uten at det går på bekostning av design og funksjon. Se vår våtromsvinyl med lekre design som passer til alle stilarter.
Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Verktøyet RoomDesigner gir deg muligheten til å visualisere ulike gulv i forskjellige rom. Prøv deg frem med et stort utvalg gulv for både offentlige og private rom, og last ned informasjon og bilder.
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-

Tarkett gulv til private hus og hjem

Tarkett er en verdensledende og innovativ produsent av gulv til alle rom i hjemmet: soverom, bad, stue, hjemmekontor, gang, barnerom og kjøkken. Tarkett har et bredt sortiment av gulvprodukter innenfor vinyl på rull og vinylklikk, tepper, parkett og laminat. Gulv fra Tarkett skapes gjennom god design og innovativ produktutvikling, og de bidrar til et godt inneklima, komfort og trivsel for alle som skal oppholde seg i rommet.

Aktuelle artikler
Vakre og solide vinylgulv til hus og hjem
Vakre og solide vinylgulv til hus og hjem

Vi lanserer nye flotte vinylgulv til hjemmet i våre velkjente kolleksjoner Extra, Texstyle og Trend. Samtidig relanseres de nye gulvene sammen med noen av våre mest populære design under navnet ICONIK

Les mer
Trinn for trinn - så lett er det å legge et vinylgulv selv!
Trinn for trinn - så lett er det å legge et vinylgulv selv!

Følg vår enkle trinn-for-trinn guide som beskriver hvor enkelt det er å legge ditt nye vinylgulv hjemme. Her er hva du skal tenke på.

Les mer
33 helt nye design i våre laminatkolleksjoner
33 helt nye design i våre laminatkolleksjoner

Laminat er vakkert og praktisk, uten at det koster for mye. Passer ekstra bra i hjem med små barn og dyr med fart i bena.

Les mer
Segno - Stavparkett som kan legges i mange ulike mønster
Segno - Stavparkett som kan legges i mange ulike mønster

Stavene er designet i et 1:5 format. Det gjør at Segno kan legges i klassisk fiskebensmønster, eller, om du foretrekker, som rutemønster eller horisontale linjer.

Les mer
"Vi har økt vårt fokus på innsamling av installasjonskapp og gamle gulv, og vi vil gjenvinne dette til nye gulv"
Les mer
"Vi har økt vårt fokus på innsamling av installasjonskapp og gamle gulv, og vi vil gjenvinne dette til nye gulv"
Utforsk