Gulv til soverom

Gulv til soverom

Soveromsgulv

Soverommet er et sted for hvile og søvn, så her bør du skape et interiør med behagelige farger og stille gulv. Våre tre- og vinylgulv har varme og lune overflater som gjør det behagelig å stå opp om morgenen. Velger du en vinyl med tekstilbakside, får du den mykeste og stilleste løsningen. For god nattesøvn velger du et gulv med en akustikkdempende effekt. Det kan du få med laminat, vinyl, tre og klikkvinyl.

Når du skal velge gulv til soverommet, er det smart å tenke på følgende:

  • Velg nedtonede farger og design for ro og hvile
  • Velg et varmt og behagelig gulv
  • Velg akustikkdemping til soverommet
  • Velg et gulv med barfotkomfort som gjør det enkelt å stå opp om morgenen

Dette bør du lese om parkettgulv

Parkett er et fantastisk gulv til soverommet. Dette er ekte tregulv som vi har lange tradisjoner med, og de er produserte av naturlige råvarer. Overflaten føles lun og behagelig, og du kan velge blant ulike tresorter som f.eks eik, ask, lønn, bøk, bjørk eller valnøtt.

Laminatgulv - praktisk, slitesterkt og stilig!

Legg et praktisk gulv på soverommet med et vakkert tredesign. Laminat har et utseende som parkett, men i tillegg en veldig solid overflate og som tåler mye. Du kan få den med lyddempende bakside, slik at barn og hunder trygt kan utfolde seg uten at gulvet tar skade eller lager unødig støy.

Vinyl er gulv som er lette å leve med

Tarketts vinylgulv er designet for deg som liker et interiør med en personlig touch, og som i tillegg ønsker et lettstelt og praktisk gulv. Vinylgulvene er myke og behagelige å gå på. De er slitesterke, og lette å gjøre rene.

Anbefalte gulv til soverom:

Parkettgulv

Parkettgulv fra Tarkett er produserte for nordisk klima og kultur. Alle våre gulv er godt håndverk, og passer for oss skandinaver og vårt lidenskapelige forhold til naturlige materialer og skogen der vi henter ut råmaterialene.

Vinylgulv

Tarketts vinylgulv passer for deg som ønsker å skape et interiør med et personlig uttrykk, og som også vil ha tid til annet enn husarbeid og vedlikehold. Her kan du velge fra et bredt sortiment av vinylgulv med ulike design, leggemåter og egenskaper. Skap din egen stil.

Laminatgulv

Laminat er ekstremt slitesterke gulv som passer inn i alle hjem – spesielt der det er husdyr og barn med fart i bena. Design, farger og uttrykk finnes fra helt mørkt til lyst, fra sobert til rustikt, og fra moderne mønster til stilrene klassiske overflater.