Gulv til hjemmekontoret

Gulv til hjemmekontoret

Hjemmekontor - ulike behov og stiler

Aldri før har så mange jobbet hjemmefra, og hjemmekontoret har blitt en selvfølge for mange. Digitaliseringen har gått fort, og mulighetene for å jobbe remote har også gjort at flere har flyttet ut av byen til en større bolig.

Er du en av dem som har behov for en arbeidsplass hjemme? Da er det ikke bare ergonomien som er viktig, men også hvordan du innreder hjemmekontoret spiller en rolle for trivselen. Et tips er å tenke igjennom hva det er du trenger, og sette sammen et moodboard med gulv, tapeter, farger, tekstiler og møbler. Kanskje har du noe hjemme som du kan gå ut ifra?

Velg den stilen og det gulvet som passer deg best. La deg inspirere av våre ulike hjemmekontor.

Et miljø for kreative prosesser

En minimalistisk arbeidsplass for et kreativt yrke. Gulvet skaper et nedtonet miljø, bestående av naturlige materialer og farger som svart, beige og hvitt.

Det mattlakkerte parkettgulvet Shade Eik Cream White Plank XT gjenspeiler naturen med sine elegante, naturlige fargetoner og sitt brede format.

Pasteller og en flørt med 1950-tallet

Duse pasteller, sammen med Noble Eik Scandinavia i det retroinspirerte og klassiske rutemønsteret fra 1950-tallet, gir rommet en fantastisk energi. Et dynamisk men avslappet arbeidsmiljø, der mønsteret i det hvitpigmenterte og hardvoksoljede gulvet blir tydelig fremhevet.

Husk å beskytte parketten fra hjulene på kontorstolen med et teppe eller en plastmatte.

Kontor og stue i samme rom

Mange har ikke tilgang til et eget rom som kan brukes som kontor. En plass i stuen med smart oppbevaring, kan være et godt alternativ til hjemmekontor.

De slitesterke tregulvene i Shade-kolleksjonen er tilgjengelige i flere nyanser og toner. Den myke hvitlaserte 3-stavsparketten Shade Eik Cream White TreS, tilfører en lys tone samtidig som den beholder gulvets naturlige og spennende spill.

Anbefalte gulv til hjemmekontoret

Naturlige og vakre gulv

En parkett er ikke bare vakker, men den skaper også en genuin varm følelse. Du får den i mange ulike utførelser; klassisk, rustikk eller moderne. Hvilken stil vil du ha på ditt hjemmekontor?

Vakre og slitesterke laminatgulv

Jobber du på en plass der det er behov for et mer solid gulv? Våre laminatgulv har et meget naturtro design, samtidig som de har en lang rekke praktiske egenskaper.

Vinylgulv - mykt og behagelig å gå på

Velg fra et stort utvalg av design, leggemuligheter og egenskaper. Vinyl er ikke bare lekre og lettstelte gulv, men de er også myke og stille å gå på.

Inspirasjonsbilder