Gulv til kjøkken

Gulv til kjøkken

Smarte kjøkkengulv

Kjøkkenet er rommet der familie og venner treffes for å jobbe, eller spise og hygge seg sammen. I mange hjem er dette boligens samlingssted og hjerte. Her bør du legge et solid og godt gulv som gjenspeiler din stil, i et materiale som er motstandsdyktig og enkelt å holde rent.  

Når du skal velge et gulv til kjøkken, er det smart å tenke på følgende:

  • Velg et gulv med god barfotkomfort
  • Velg et kjøkkengulv som tåler vann, søl og hard behandling
  • Velg et gulv som er enkelt å vedlikeholde og holde rent
  • Velg blant mange ulike design og skap din stil

Vinyl er gulv som er lette å leve med

Tarketts vinylgulv er designet for deg ønsker et lettstelt og praktisk gulv. Vinylgulvene er myke og behagelige å gå på, slitesterke, og lette å gjøre rene. Disse gulvene tåler belastningen i et kjøkken der stoler flyttes frem og tilbake, det søles fra bord og komfyr, og ved oppvaskbenken kan det bli mye vann på gulvet.

Laminatgulv - praktisk, slitesterkt og stilig!

Overflaten på laminaten tåler at du mister ting i gulvet, skraper med stoler eller søler fra bord og oppvaskbenk. Her kan små barn og kjæledyr utfolde seg, uten at gulvet tar skade. Med Tarketts laminatgulv får du et gulv både både med et vakkert utseende og uovertreffelige praktiske egenskaper.

Dette bør du lese om parkettgulv

Parkett er et tregulv som er produsert av gode naturlige råvarer. Disse gulvene har enten en lakkert eller hardvoksoljet overflate som bringer det vakreste frem i råvaren. Velg et lekkert tregulv i f.eks eik, ask, lønn, bøk, bjørk eller valnøtt.

Anbefalte gulv til kjøkken

Vinylgulv

Tarketts vinylgulv passer for deg som ønsker å skape et interiør med et personlig uttrykk, og som også vil ha tid til annet enn husarbeid og vedlikehold. Her kan du velge fra et bredt sortiment av vinylgulv med ulike design, leggemåter og egenskaper. Skap din egen stil.

Laminatgulv

Laminat er ekstremt slitesterke gulv som passer inn i alle hjem – spesielt der det er husdyr og barn med fart i bena. Design, farger og uttrykk finnes fra helt mørkt til lyst, fra sobert til rustikt, og fra moderne mønster til stilrene klassiske overflater.

Parkettgulv

Parkettgulv fra Tarkett er produserte for nordisk klima og kultur. Alle våre gulv er godt håndverk, og passer for oss skandinaver og vårt lidenskapelige forhold til naturlige materialer og skogen der vi henter ut råmaterialene.