Laminatgulv

Laminatgulv

I hjem med aktive barn og husdyr, er slitesterkt laminatgulv et godt alternativ til tradisjonell parkett. Hva er laminat? Laminat er et gulv som konstrueres i fire stabile lag, som gjør gulvet ekstra solid. Det består av 80 prosent treråvare, og har et trykket designsjikt med dekor som gjenskaper en overflate i edeltre.


Laminat er prisgunstig, ripebestandig og lett å vedlikeholde. Det er enkelt å legge, krever ikke ekstra vedlikehold, og rengjøres lett med vanlig støvsuger og tørr-/våtmopp. 


I våre fire laminatkolleksjoner finner du de fleste formater av tregulv som 3-stav, lange planker, chevron og rutemønster i ulike nyanser. Du kan også velge en preget overflate som gir gulvet en naturtro tekstur.


Tarketts laminatgulv produseres av 70% PEFC-sertifisert råvare. 

Laminatgulv for aktive hjem

Laminat er et fantastisk gulv til ditt hjem. Det er vakkert, og finnes i mange design - uten at det koster for mye. Det er også slitesterkt, motstandsdyktig mot riper og passer spesielt bra i hjem med hunder og barn. 

Tarkett tilbyr fire trendriktige laminatkolleksjoner i tre ulike formater. Her vil du finne et robust alternativ til de fleste parketter, og i de mest populære design.

Chevron, ruter og plank

Utforsk vår laminatkolleksjon! I kolleksjonen Woodstock XL finner du våre mest elegante formater: Tidløse tometers 1-stav, klassisk chevron-parkett (fransk fiskeben) og to rutemønster i ulike nyanser.

Å legge et laminatgulv

Å legge et laminatgulv er enkelt, da bordene lett kobles sammen uten lim eller spesialverktøy. Men selv om det er enkelt, kan det være behov for en veiledning. Derfor har vi samlet litt matnyttig informasjon til deg her.

Rengjøring og vedlikehold

Med våre rengjøringsprodukter holder gulvet seg rent og vakkert lenge – selv på flater der det er mye slitasje. Det er skitt i kombinasjon med slitasje som avgjør hvordan ditt gulv fremstår. Les mer om hvordan du steller med ditt laminatgulv.

Våre laminatgulv

Hva er laminatgulv?

Tarketts laminatgulv er konstruerte i fire lag som effektivt motvirker treets naturlige bevegelser. Et inneklima med variasjoner i temperatur og luftfuktighet er ikke noe problem for et laminatgulv. 

Et laminatgulv fra Tarkett bidrar til et godt inneklima. 70% av treråvaren i gulvene er PEFC-sertifisert, noe som innebærer at produksjonen tar hensyn til bevaring av biologisk mangfold, god vannkvalitet og verdifulle kulturmiljøer.

Laminatgulvets fire lag:

Overflatesjikt – garanterer lang levetid, og lett å rengjøre. Antistatisk, og kan være preget for en naturtro tekstur.
Dekorsjikt – gulvets design som gjenskaper et ekte uttrykk, trykket på papir.
Stabil kjerne – en høykomprimert trefiberkjerne (HDF) av 80 prosent trefiber.
Stabilt beskyttelseslag – et nedre lag for ytterligere stabilitet.

Holdbart, lettstelt og enkelt å legge

Tarketts laminatgulv er så slitesterke at garantien gjelder i 20 år ved hjemmebruk. Et laminatgulv er enkelt å legge og krever ikke annet vedlikehold enn vanlig rengjøring med støvsuger og tørr-/våtmopp.

Tarketts laminatgulv er antistatiske og kan legges på et eksisterende gulv (så lenge det er rett, fast og rent) og det kan fint brukes sammen med gulvvarme. Gulvet legges med et limfritt klikksystem.

Lyddempende korkbakside i naturmaterialer

Laminat er et fantastisk gulv til ditt hjem. Det er vakkert, og finnes i mange design - uten at det koster for mye. Det er også slitesterkt, motstandsdyktig mot riper og passer spesielt bra i hjem med hunder og barn. Nå har vi oppdatert kolleksjonen SoundLogic med en ny lyddempende korkbakside av naturmaterialer og mange nye fine design.

Relaterte artikler

Gulv til ulike rom i huset
Dette må du tenke på når du skal velge gulv til ulike rom

Her er en liten guide for deg som skal velge nytt gulv: Tre eller laminat? Vinyl på rulle eller klikk? Tekstil på gulvet ?

Laminatgulv Woodstock på hjemmekontor
Laminatgulv inspirasjon

Holdbart, slitesterkt, lettstelt og praktisk. Det er nødvendige egenskaper for et gulv i et hjem med aktivitet, liv og røre. Gulvene er utstyrte med det limfrie klikksystemet 2-lock.

Starfloor Click Ultimate gulv til hytta
Klikkvinyl og laminat - robuste gulv til hytta

På hytta skal vi leve enkelt og bekymringsfritt. Med klikkvinyl og laminat får du feriestemningen. Her kan du lese hvorfor.

Lange planker i laminatgulv fra Tarkett
Klikkgulv Laminat

Oppgrader rommet med et klikk - Hvilket klikkgulv laminat velger du?

Grå laminat i stue med en liten hund
Hvilke gulv skal du velge om du har hund?

Hva skal jeg tenke på når jeg skal kjøpe nytt gulv og jeg har hund? Her er listen over ulike gulvs fordeler.

Hytte på fjellet med Starfloor Click Ultimate
Det optimale gulvet til hytta

Riktig gulvvalg på hytta har stor betydning for både funksjon og trivsel. Gulvet må være praktisk, slitesterkt og lett å leve med.