Laminatgulv

Laminatgulv

Tarketts laminatgulv er praktiske, solide og vakre. Laminat er et smart gulvvalg i hjem der man ønsker at gulvets funksjon ikke skal gå på bekostning av hvordan man lever. Har du husdyr eller barn med fart i bena, så skal du ikke være bekymret, men la dem utfolde seg uten at du behøver å være redd for at de skader gulvet.

Design med vakker trestruktur

Vår høyteknologiske produksjonslinje sørger for å gjenskape både det visuelle og følelsen av et ekte tregulv. I dag er det mange som ønsker seg en tidsaktuell fiskebensparkett, og det kan du nå også få i laminat. Vårt eksklusive design Manor Oak har en overflate med fiskebensmønster i to vakre eikenyanser, og de er produserte slik at gulvet er helt uten synlige skjøter når det er ferdig lagt. Det blir et vakkert sluttresultat.

Ønsker du et gulv med brede planker, så er Long Board en kolleksjon i en nordisk fargeskala som passer like godt hjemme som på hytta. 2 meter lange gulvbord gir en eksklusiv følelse av et solid tregulv.

Det finnes også laminatgulv som bidrar til å dempe lydnivået i rommet. Soundlogic har en lyddempende bakside. Du behøver ikke kjøpe underlagsmateriale i tillegg, så leggingen går derfor raskt og effektivt.

Med Tarketts laminatgulv behøver du ikke velge mellom funksjon eller design. Dette er gulv med en overlegen funksjonalitet, og du kan i tillegg være trygg på at vi har produsert våre laminatgulv med fornybare råvarer.