Eksklusive marmor!

Eksklusive marmor!

Trender kommer og går, men vår kjærlighet til marmor består. Vi har marmordesign på vegger og gulv i flere fargenyanser; svart, hvitt, grått, beige og grønt. Kombiner med messingdetaljer for et baderom i luksus, eller velg naturmaterialer for å skape en kontrast og en varmere følelse. Sammenlignet med ekte marmor er vinyl et prisgunstig alternativ som dessuten er varmt og behagelig å gå på selv uten gulvvarme.

Se alle våre gulv med marmordesign

Alle gulv og vegger i Aquarelle oppfyller kravene som stilles til materialer i våtrom, og dette er ofte sikrere alternativer enn f.eks. fliser med fuger. En av grunnene til det, er at veggbelegget monteres horisontalt rundt i rommet. Det blir da ofte bare en skjøt, og det innebærer at det blir en maksimalt beskyttelse mot fuktgjennomtrengning. Veggen kompletteres til slutt med en matchende bord opp mot taket.

Marmorfølelse i varm beige

Liker du beige og varme nyanser, kan Royal Marble Light Beige være noe for deg. Designet finnes både som vegg og bord, og kombineres lekkert med gulvet Aquastone Grege.

Marmor i lekre farger

Gulvet Royal Marble Green er fint å kombinere med Marble Carrare White, hvit marmorvegg. Sammen med detaljer i gull, skapes en luksuriøs og klassisk stil. Se flere bilder lengere nede på siden.

Effektfull gulltone

Et baderomsgulv med gulltoner er noe helt nytt, og det kan gi den samme følelsen av luksus som marmor. I kombinasjon med svart får gulvet Brushed Metal Gold et grafisk uttrykk, men sammen med pasteller skapes det magiske og mykere uttrykk.

Se vårt baderomsgulv i gull

Forslag på kolleksjoner

Bildegalleri

Kanskje du synes dette er interessant:

Aquarelle dekorvegg til bad og våtrom. Misty Mountain.
Fondvegger til badet

Til deg som vil ha et unikt baderom har vi designet lekre dekorvegger. Monter dem som en fondvegg, eller hvorfor ikke i hele rommet?