Gulv til bad og vaskerom

Gulv til bad og vaskerom

Du skal stille høye krav til innredningen av et baderom -  både teknisk og visuelt. Våre våtromskolleksjoner har et stort utvalg av trendriktige design og farger, som skal hjelpe deg når du skal innrede ditt bad eller vaskerom i din egen personlige stil.

Men et bad skal ikke bare være pent. Det skal også være solid, praktisk, lettstelt, hygienisk og til en riktig pris. Du må også være trygg på at det er 100% vanntett. Alt dette får du med Tarketts våtromskolleksjoner, som oppfyller bransjens krav til vanntetthet, og er produserte uten ftalater.

Når du skal velge et gulv til bad eller våtrom, er det smart å tenke på følgende:

  • Velg et gulv som er vanntett og sikkert
  • Velg våtromsgulv som er varmt og mykt
  • Velg et gulv som er lett å gjøre rent
  • Velg ditt eget design på badet

Drømmer du om et funksjonelt vaskerom?

Interiøret til vaskerommet er det som kanskje får minst oppmerksomhet når vi innreder. Med våre våtromskolleksjoner er det enkelt å gjøre dette til et trivelig sted.

Designkolleksjon til badet

iQ Surface og iQ Megalit er homogen designvinyl med høy slitestyrke. Mønsteret i gulvene går igjennom hele belegget, og overflaten er behandlet med markedets beste overflatebehandling. Derfor er gulvene enkle å rengjøre, og motstandsdyktige mot flekker.

Eksklusiv marmor og gull på badet og vaskerommet

Trender kommer og går, men vår kjærlighet til marmor består. Det er enkelt å skape seg en eksklusiv oase med gulv og vegger i farget marmor eller kanskje gå for gull?

Anbefalte kolleksjoner for baderomsgulv og våtrom:

Aquarelle våtromsgulv

Med vinyl på gulvet i bad og vaskerommet, får du et vanntett resultat som føles varmt og mykt å gå på. Vinyl for våtrom er smart, og du kan velge blant mange ulike stilarter og design.

Aquarelle våtromsvegg

Aquarelles våtromsvegger er smarte når du vil sikre seg mot fukt, og samtidig få et delikat bad. Våtromsvinyl finnes med ulike mønstre, farger og designs.

Aquarelle veggbord

Ved installasjon av Tarketts våtromsvegger er det nødvendig å fullføre veggen med en matchende «bord» øverst.

iQ Megalit

iQ Megalit er et høykvalitets homogent vinylgulv for deg som er design- og kvalitetsbevisst. Den unike og elegante mønsterbildet med store flakes i skimrende nyanser har fått inspirasjon fra naturens metaller og mineraler.

iQ Surface

iQ Surface er en gulvkolleksjon som er et resultat av et kreativt samarbeid mellom Tarkett og Note Design Studio. Kolleksjonen ble lansert under Milano Design Week 2019, og har fått mye oppmerksomhet.

iQ Optima 1,5 mm

iQ Optima 1,5 mm er et ftalatfritt homogent vinylgulv, noe som betyr at det holder høy kvalitet og har lave vedlikeholdskostnader. Sortimentet inneholder 10 fargekombinasjoner i sofistikert design med mange muligheter.