Gulv til gang og inngangsparti

Gulv til gang og inngangsparti

Gulv til gangen

Et vakkert gulv i gangen gir et godt førsteinntrykk av boligen. Velg et gulv som passer til din smak og stil, og i et materiale som f.eks vinyl eller laminat. Gulvet i gangen må tåle at du går inn og ut med skitne eller våte sko, og at det blir med både sand og grus under skoene. Velg et gulv som tåler dette, og som er lett å gjøre rent.

Når du skal velge et gulv til gang og inngangsparti, er det smart å tenke på følgende:

  • Velg et gulv i din stil som ønsker gjestene velkommen
  • Velg et gulv som er motstandsdyktig mot riper
  • Velg et gulv som tåler fukt og vannsøl
  • Velg et gulv som er enkelt å gjøre rent

Vinyl er gulv som er lette å leve med

Tarketts vinylgulv er designet for deg som liker et interiør med en personlig touch, og som i tillegg ønsker et lettstelt og praktisk gulv. Vinylgulvene er myke og behagelige å gå på, og de er slitesterke og lette å gjøre rene.

Laminatgulv - praktisk, slitesterkt og stilig!

Nå er det ikke lenger nødvendig å måtte velge mellom det praktiske eller design når du skal velge et nytt gulv. Tarketts laminatgulv er vakre og smarte gulv til gangen.

Klikkvinyl - robuste gulv som er lette å legge

Starfloor Click er en familie klikkvinylgulv. Det smarte klikklåssystemet gjør at de er like enkle å legge, som å leve med. Overflaten er meget robust, og tåler et aktivt familieliv. Dette er smarte gulv å legge i en gang.

Anbefalte gulv til gang og inngangsparti

Vinylgulv

Tarketts vinylgulv passer for deg som ønsker å skape et interiør med et personlig uttrykk, og som også vil ha tid til annet enn husarbeid og vedlikehold. Her kan du velge fra et bredt sortiment av vinylgulv med ulike design, leggemåter og egenskaper. Skap din egen stil.

Laminatgulv

Laminat er ekstremt slitesterke gulv som passer inn i alle hjem – spesielt der det er husdyr og barn med fart i bena. Design, farger og uttrykk finnes fra helt mørkt til lyst, fra sobert til rustikt, og fra moderne mønster til stilrene klassiske overflater.

Klikkvinyl

Klikkvinyl er superenkelt å legge, det er godt å gå på og lett å rengjøre. Gulvene tåler fukt og er motstandsdyktige mot riper - godt egnet til gang og inngangsparti.