Gulv til hjemmekontor

Gulv til hjemmekontor

Hjemmearbeidsplassen

På et hjemmekontor skal det være rom for inspirasjon og kreativitet. Vinyl, klikkvinyl, laminat og tregulv er spesielt egnet til rom med tyngre møbler og kontorstoler, og alle disse gulvene er tilgjengelige med akustikkdempende egenskaper. For et godt inneklima kan du stole på våre gulv. De har alle lave utslipp av gasser - faktisk 10-100 ganger lavere enn verdens strengeste standarder.

Når du skal velge et gulv til hjemmekontoret, er det smart å tenke på følgende:

  • Velg noe som er stilig, komfortabelt og representativt
  • Velg et akustikkdempende gulv for arbeidsro og behagelig lydnivå
  • Velg et gulv som er motstandsdyktig mot riper fra kontorstoler og gangtrafikk
  • Velg et gulv som bidrar til et godt inneklima

Dette bør du lese om parkettgulv

Parkett er et solid og ekte tregulv som er satt sammen av flere lag med ulike trematerialer. Det er et gulv som gir en egen ro, og som har et representativt og vakkert uttrykk. Du kan skape et lekkert kontor med en parkett av tre som f.eks eik, ask, lønn, bøk, bjørk eller valnøtt.

Laminatgulv - praktisk, slitesterkt og stilig!

Du behøver ikke nødvendig å måtte velge mellom funksjon eller design når du skal se etter nytt kontorgulv. Med Tarketts laminatgulv får du både et vakkert utseende og uovertreffelige praktiske egenskaper. Laminatens solide overflate kommer i både tre- og steindesign.

Vinyl er gulv som er lette å leve med

Vinylgulv tåler mye belastning fra stoler som rulles frem og tilbake, samt annen trafikk og aktivitet i et kontor. Disse smarte gulvene kommer også i meget trendriktige designs som gjør det enkelt å matche resten av interiøret. Dette er flotte gulv som er enkle å leve med.

Anbefalte gulv til hjemmekontor

Parkettgulv

Parkettgulv fra Tarkett er produserte for nordisk klima og kultur. Alle våre gulv er godt håndverk, og passer for oss skandinaver og vårt lidenskapelige forhold til naturlige materialer og skogen der vi henter ut råmaterialene.

Laminatgulv

Laminat er ekstremt slitesterke gulv som passer inn i alle hjem – spesielt der det er mye aktivitet, husdyr eller barn med fart i bena. Design, farger og uttrykk finnes fra helt mørkt til lyst, fra sobert til rustikt, og fra moderne mønster til stilrene klassiske overflater.

Vinylgulv

Tarketts vinylgulv passer for deg som ønsker å skape et interiør med et personlig uttrykk, og som også vil ha tid til annet enn vedlikehold. Her kan du velge fra et bredt sortiment av vinylgulv med ulike design, leggemåter og egenskaper. Skap din egen stil.