Vinylgulv iD Click Ultimate fra Tarkett

iD Click Ultimate - solid klikkvinyl med akustikkbakside

iD Click Ultimate er et vinylklikkgulv som har en innebygget akustikkbakside. Det vil si at gulvet bidrar til å dempe lyden i rommet, og det er derfor et bra alternativ for arealer der det er høy aktivitet. En annen god grunn til å velge Ultimate, er den solide overflaten som tåler høy belastning og slitasje. 
Kolleksjonen består av planker i tredesign og plater med stein- og betongmønster i ulike format. Gulvene produseres med digitaltrykk og en preging av overflaten som skaper ytterst naturtro uttrykk. Overflaten er ultramatt, noe som forsterker følelsen av ekte tre og stein, uten at det kompromisser vinylgulvets mange fordeler.

Vinylgulv iD Click Ultimate fra Tarkett

Solidere enn tre, varmere enn stein

Gulvet er produsert med en solid kjerne, og blir derfor et stabilt gulv som klarer store temperatursvingninger og egner seg godt i rom med mye lysinnslipp eller temperaturendringer. Du kan legge det i ferie- og fritidshus så lenge temperaturen på vinterne ikke går under 10 grader, eller overstiger 60 grader på sommeren. 

Den ultramatte og slitesterke overflaten som er produsert med TEKTANIUM™, gjør gulvet rustet for et livlig familieliv og krever et meget enkelt vedlikehold. Som alle våre vinylgulv, er iD Click Ultimate stille, varmt og behaglig å stå og gå på. 

Vinylgulv iD Click Ultimate fra Tarkett

Smidig og lett å legge

Med det smidige klikklåssystemet GenClick® er gulvet like enkelt å legge som å leve med. Du kan legge det direkte på et eksisterende gulv, så lenge det har en hard og plan overflate. Klikkvinylen avgir ikke byggstøv når plankene kappes, og gulvet bygger heller ikke mye i høyden. *   
 iD Click Ultimate er ftalatfri, har ytterst lave emisjoner, og det produseres i Europa. 

*Les alltid igjennom installasjonsanvisningen før du starter leggingen av gulvet.  

Du kan finne igjen noen av de samme designene i våre andre iD-kolleksjoner, om du ønsker andre produktegenskaper og installasjonsmetoder. 

Oppdag den flotte kolleksjonen her: