Laminate Woodstock

Slitesterkt laminatgulv med naturlig følelse

Laminatkolleksjon med et naturlig utseende og klassiske tredesign

Tarketts laminatgulv er laget med fokus på detaljene, og de kombinerer skjønnhet med funksjon. Laminat er et slitesterkt og ripebestandig gulv som passer spesielt godt for familielivet når du vil ha et gulv som tåler kravene fra små barn og lekne husdyr. Et laminatgulv fra Tarkett er så nær en ekte treoverflate du kan komme, men med laminatens alle praktiske fordeler. 

Tarketts laminatgulv består av 85 % trevirke og fungerer utmerket sammen med gulvvarme. Trevirket er PEFC-sertifisert (PEFC / 05-35-125), noe som garanterer at råvaren er produsert med hensyn til både skogbrukeren og skogen. 

* PEFC er verdens største sertifiseringssystem for bærekraftig skogbruk. PEFC-merkingen på et trebasert produkt viser at det er laget av skogsråvarer fra bærekraftig forvaltede skoger i samsvar med PEFCs krav 

Woodstock Longboards

Nå lanseres fire nye laminatkolleksjoner med 21 unike design og tre plankstørrelser. Alle designet for å takle hverdagens tøffe utfordringer. Her finnes mønstre og farger for alle ulike interiørstiler og hjem.

Woodstock

Woodstock fanger følelsen av en naturlig eikeparkett. I kolleksjonen finner du klassiske tremønstre med både rolige og rustikke uttrykk. Flere design har en tydelig og unik overflatestruktur med årer og kvistmerker som optimaliseres og gjenskaper følelsen av et autentisk og høykvalitets tregulv.

Woodstock SoundLogic

Woodstock SoundLogic har en lyddempende akustisk bakside som gjør det til vårt stilleste laminatgulv, og det skaper et behagelig innemiljø. Det kreves ikke ekstra underlagsmateriale, og gulvet legges derfor raskere og blir mer kostnadseffektivt sammenlignet med mange andre gulv.

Woodstock Longboards

Gulvene i Woodstock Longboards har ekstra lange og brede planker, perfekt for store rom der du vil forlenge følelsen av romslighet. Gulvets matte overflate skaper en luksuriøs følelse der du får utseendet til et klassisk og tidløst plankegulv, med laminatgulvets slitestyrke og enkelt vedlikehold.

Woodstock Herringbone

I kolleksjonen Woodstock Herringbone møtes luksus og varme i et tidløst fiskebensmønster. Du får et klassisk, naturtro og prisgunstig alternativ til tregulv, men med laminatgulvets praktiske egenskaper. Gulvet legges med Tarketts smidige klikksystem.

Høy kvalitet gjennom alle lag

Tarketts laminatgulv har en konstruksjon i fire lag som effektivt motvirker treets naturlige bevegelser gjennom året. Et innendørsklima med variasjoner i temperatur og luftfuktighet er ikke noe problem for våre laminatgulv.

Fire lag for kvalitet og stabilitet:

  1. Slitesterkt overflatelag – garanterer lang holdbarhet og en overflate som er lett å rengjøre. Preget i overflatelaget gir gulvet en naturtro struktur.
  2. Dekorlag – et papir hvor laminatgulvets design trykkes.
  3. Stabil kjerne – høykomprimert trefiberplate (HDF) av 80 % trefiber for høy motstandskraft og stabilitet.
  4. Stabiliserende beskyttelseslag – et nedre lag som gir gulvet ekstra stabilitet.

Holdbart, lettstelt og enkelt å legge

Med et laminatgulv fra Tarkett skal du kunne føle deg trygg. Gulvene er så slitesterke at vår garanti gjelder i 20 år ved hjemmebruk (25 år for Woodstock Longboards). Et laminatgulv er dessuten enkelt å vedlikeholde og krever ikke annet daglig stell enn vanlig rengjøring med støvsuger og tørrmopp.

Gulvet er enkelt å installere med Tarketts smidige klikksystem, og alt som trengs er noen grunnleggende verktøy. Med unntak av Woodstock SoundLogic-kolleksjonen, som har en innebygget akustikkdempende bakside, anbefaler vi en av våre lyddempende underlag som du kan lese mer om her

Tarketts laminatgulv kan legges oppå et eksisterende gulv (så lenge gulvet er flatt, rent og tørt) og fungerer utmerket sammen med gulvvarme. Les alltid installasjonsanvisningene før legging av gulvet, så får du all informasjon.

Tarketts laminatgulv består i stor grad av tre, som er et fornybart råstoff. Treverket i våre laminatgulv er PEFC-sertifisert – en av de mest pålitelige sertifiseringene for bærekraftig skogbruk. Dette garanterer at råmaterialet kommer fra bærekraftig forvaltede skoger og kontrollerte kilder.

Et laminatgulv fra Tarkett er en allsidig og holdbar løsning som passer i de fleste rom i hjemmet. Enten det er stuen, kjøkkenet, barnerommet eller arbeidsrommet, tilbyr Tarketts laminatgulv både design og funksjon for å møte dine behov og din livsstil.

Relevant informasjon

Underlagsmateriale og dekkepapp
Underlag og dekkepapp

Ulike gulv og rom krever ulike underlag. Trinnlydsforbedring, fuktsperre, svikt eller løstlegging bestemmer hvilket underlag du skal bruke.

iD Click Ultimate 55 gulv til hytta
Klikkvinyl og laminat - robuste gulv til hytta

På hytta skal vi leve enkelt og bekymringsfritt. Med klikkvinyl og laminat får du feriestemningen. Her kan du lese hvorfor.

person som legger et laminatgulv fra Tarkett
Å legge et laminatgulv er enkelt

Her finner du viktig informasjon samt tips om legging av laminatgulv fra Tarkett.

Våre laminatgulv