Smarte slitesterke vinylgulv som er enkle å rengjøre, og som er behagelige å gå på.

Vinyl

Smarte gulv til hus og hjem

Vinylgulv har lange tradisjoner i norske hjem, og de er nå mer aktuelle i interiørbildet enn på lenge. En grunn til dette er at innovasjonsarbeid gjennom mange år, og ny teknologi, har gitt vinylgulvene unike egenskaper og design. Det skal vanskelig gjøres å ikke finne et gulv som du liker, og som passer til dine behov og ønsker. 

Dette er praktiske gulv som er behagelige å gå på, enkle å leve med, slitesterke og de bidrar til et godt inneklima. At gulvene er enkle å installere selv, gjør det lett å fornye hjemmet uten at det koster for mye.

Tarkett har produsert vinylgulv siden 1940-tallet, og hatt fokus på å utvikle gulv som skaper gode innemiljøer der de skal legges. Alle vinylgulv fra Tarkett er ftalatfrie, har lave utslipp, og de kan gjenvinnes ved våre fabrikker og bli til nye gulv når de en gang skal skiftes ut.

Når du velger et vinylgulv, får du følgende:

  • Et gulv som tåler vann og søl 
  • Et gulv som er varmt og mykt
  • Et gulv som er lett å gjøre rent
  • Et design som passer din interiørstil

 

Her er noen av uttrykkene du kan skape:

Vinylgulv med stein og betongdesign

Du kan enkelt skape en tøff innredningsstil med stein og betongdesign i rommet, men du behøver ikke legge fliser eller støpe nytt gulv for å få til denne stilen.

Vinyl som ser ut som ekte tregulv

Noen ganger ønsker vi følelsen av et ekte tregulv, men i et rom med stor slitasje kan det være smart å velge noe mer funksjonelt uten at det vil gå på bekostning av utseende.

Vinylgulv med mønster og kreative uttrykk

Med vinylgulv er det enkelt å skape en unik interiørstil. Vinylgulv finnes med spennende design, og ingen andre gulv på markedet har de samme mulighetene for å gjenskape realistiske uttrykk og mønster.

Våre vinylgulv:

Iconik Extra

Iconik Extra er en kolleksjon med solide gulv med tidløse, naturtro stein og tremønster.

Iconik Texstyle

Texstyle er vinylgulv med en tekstilbakside som bidrar til å dempe støy i rommet, og øke komforten.

iQ Megalit

iQ Megalit er et høykvalitets homogent vinylgulv for deg som er design- og kvalitetsbevisst. Den unike og elegante mønsterbildet med store flakes i skimrende nyanser har fått inspirasjon fra naturens metaller og mineraler.

iQ Surface

iQ Surface har et unikt design som kan minne om terrazzo-mønster, og dette er vinyl med en ekstrem holdbarhet. Kolleksjonen ble lansert under Milano Design Week i 2019, og har fått mye oppmerksomhet i media.

iD Click Ultimate

Klikkvinylgulv er et godt alternativ til vinyl til rull. Disse gulvene gjør det enkelt å renovere, da de kommer i plankeformat med et enkelt klikklåsesystem.