Vinyl er gulv som er lette å leve med

Vinyl er gulv som er lette å leve med

Gulv som er lette å leve med

Tarketts vinylgulv er designet for deg som liker et interiør med en personlig touch, og som i tillegg ønsker et lettstelt og praktisk gulv. Vinylgulvene er myke og behagelige å gå på.
De er slitesterke, og lette å gjøre rene.

I Tarkett jobber vi hele tiden med å forbedre gulvenes design, funksjon og miljøegenskaper. Vi produserer gulv for gode innemiljø, og ingen av våre vinylgulv inneholder ftalater.

Velg din stil i kjøkkenet...

Kjøkkenet er kanskje hjemmets mest brukte rom, og det må tåle mye slitasje. Stoler blir dratt frem og tilbake, og det søles og sprutes fra komfyr og vask.
Med vinylgulv er ikke dette noe problem. Gulvets egenskaper gjør det slitesterkt, lettstelt og praktisk. Det er det perfekte kjøkkengulvet!

... i gangen

Vinylgulv har mange fordeler, som f.eks dets slitestyrke og overflatebehandling. Derfor kan du labbe inn med skoene på, uten å være redd for at dette ødelegger gulvet. Skitt og smuss fester seg ikke, og det er lett å feie opp støv, gress og grus fra unger eller kjæledyr.

Det sies at man bare har en sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Sett ditt personlige preg på gulvet i gangen, og ønsk gjestene velkommen inn.

... i barnerommet

Vinylgulv er ikke bare superenkelt å holde rent. De er også et av markedets stilleste gulvbelegg. Perfekt i barnerom der aktivitet og volum ofte ligger på et høyt nivå. Det gjør ikke så mye om leken blir vilter. La barna få et trygt og godt gulv å leke på.

... på soverommet

Dette er praktiske og slitesterke gulv som klarer et aktivt familieliv, og du finner garantert noe for din smak.

La deg inspirere av det store trendriktige utvalget av vinylgulv. Du vil enkelt finne noe for et hvert rom i din bolig.

... og på badet

Badet er et viktig rom som vi stiller høye krav til  Det skal være vakkert, og samtidig holdbart, praktisk, lettstelt, hygienisk og prisgunstig. Men viktigst av alt; vanntett. Tarketts våtromskolleksjon oppfyller tekniske krav som stilles til våtromsgulv.

Se nærmere på disse kolleksjonene

Les mer om vinylgulv

Bildecollage om hvor lett det er å legge vinyl selv hjemme
Legge vinylbelegg selv - trinn for trinn

Følg vår enkle trinn-for-trinn guide som beskriver hvor enkelt det er å legge ditt nye vinylgulv hjemme. Her er hva du skal tenke på.

Vinylgulv fra Tarkett
Vakre og solide vinylgulv til hus og hjem

Se våre flotte vinylgulv til hjemmet i de populære kolleksjonene Extra og Texstyle. Tarkett har produsert vinylgulv i mange år, og du finner dem under navnet ICONIK