Gulv til barnerom

Gulv til barnerom

Solide og barnevennlige gulv til barnerommet

Barn trenger plass og rom for å leke, skape og utforske ting. Det krever sitt av gulvet, som må være slitesterkt og motstandsdyktig mot riper, flekker og støt. Et annet viktig aspekt er at barn leker for det meste nede på gulvet, og derfor fortjener de et gulv som er mykt, varmt og støvfritt. Til barnerommet anbefaler vi vinylgulv som er myke, komfortable og lett å holde rene, eller klikkgulv med en akustikkdempende bakside.

Når du skal velge et gulv til barnerom, er det smart å tenke på følgende:

  • Velg et gulv som tåler tøff behandling
  • Velg et gulv som er mykt, lunt og komfortabelt
  • Velg gulv med en akustikkdempende egenskap
  • Velg noe som er enkelt å vedlikeholde og holde rent
  • Velg hyggelige og stimulerende farger og design

Vinyl er gulv som er lette å leve med

Tarketts vinylgulv er designet for å tåle aktiviteter og belastning på et barnerom. Med disse gulvene kan du også skape et interiør med en personlig touch. Dette er slitesterke, lettstelte og praktiske gulv, som er myke og behagelige å leke på.

Laminatgulv - praktisk, slitesterkt og stilig!

Nå er det ikke lenger nødvendig å måtte velge mellom funksjon eller design når du skal se etter nytt gulv. Disse flotte gulvene har en meget slitesterk overflate, som tåler belastningen fra de mest aktive barna.

Dette bør du lese om parkettgulv

Parkett er produsert av naturmaterialer, og det er et vakkert gulv med en nydelig overflate. Dette er gulv som mulig passer bedre i ungdomsrommet, hvor det kanskje er et lavere aktivitetsnivå enn i et småbarnsrom. Finn en parkett i f.eks eik, ask, lønn, bøk, bjørk eller valnøtt som passer til resten av interiøret.

Anbefalte gulv til barnerom:

Vinylgulv

Tarketts vinylgulv passer for deg som ønsker å skape et interiør med et personlig uttrykk, og som også vil ha tid til annet enn husarbeid og vedlikehold. Her kan du velge fra et bredt sortiment av vinylgulv med ulike design, leggemåter og egenskaper. Skap din egen stil.

Laminatgulv

Laminat er ekstremt slitesterke gulv som passer inn i alle hjem – spesielt der det er husdyr og barn med fart i bena. Design, farger og uttrykk finnes fra helt mørkt til lyst, fra sobert til rustikt, og fra moderne mønster til stilrene klassiske overflater.

Parkettgulv

Parkettgulv fra Tarkett er produserte for nordisk klima og kultur. Alle våre gulv er godt håndverk, og passer for oss skandinaver og vårt lidenskapelige forhold til naturlige materialer og skogen der vi henter ut råmaterialene.