Aquarelle baderom i beige marmor

Nydelige farger og design i Aquarelle for våtrom

Aquarelle – vanntett design til alle hjem

I vår populære Aquarelle-kolleksjon finnes det noe for enhver smak; som f.eks. sober marmor, industrielt, stein og betong, nyklassisime og varme tregulv. Til deg som ønsker et unikt baderom, har vi designet tre flotte dekorvegger. De kan settes opp som en fondvegg, eller hvorfor ikke i hele rommet?

I våtromskolleksjonen har vi selvsagt beholdt våre iQ-gulv, som fungerer utmerket i kombinasjon med Aquarelles vegger.

Design og funksjon

Badet er et viktig rom, og vi stiller stadig høyere krav til det. Det skal være vakkert, og samtidig holdbart, praktisk, lettstelt, hygienisk og prisgunstig. Men viktigst av alt; vanntett. Alt dette får du med Tarketts våtromskolleksjon, som oppfyller alle tekniske krav som stilles til våtrom.

Vår baderomskolleksjon har en fantastisk bredde, og gjør det mulig for deg å være kreativ og skape et miljø som gjenspeiler din personlige stil. Her presenterer vi noen.

Naturlig og lunt

Visst hadde det vært fint med et ekte tregulv på badet, men kanskje ikke så veldig praktisk. Du kan imidlertid skape den samme naturlige varme følelsen, med et materiale som både er slitesterkt og vanntett.

Her har vi kombinert et gulv i tredesign med rolige hvite vegger, og tilført organiske materialer og tørkede planter i en beige-brun fargepalett for en lun atmosfære.

Moderne og stilrent

Hvis du liker en enkel og ren stil på vegg og interiør, kan du fint legge et gulv som gjør litt mer ut av seg. iQ Surface-kolleksjonen er resultatet av et kreativt samarbeid med det svenske designbyrået Note Design Studio. Fargesammensetningen er både elegant og leken, og den passer for deg som er designinteressert og som ønsker deg et slitesterkt gulv.

På veggen; Aquarelle Rustic Velvet Blush, som på avstand kan minne om en pusset murvegg.

Nostalgi

Det er få interiørstiler som er så tidløse som denne. Aldri umoderne, og fortsatt aktuell i dag. På dette badet har vi kombinert romantiske Nostalgia med et tøft og mer moderne steindesign på gulvet som en vakker kontrast. Tidsriktige servanter og kraner kompletterer stilen. Nostalgia fås i fire myke fargenyanser.

Fargene Dusty Green, Blush og Linen finner du også i serien Rustic Velvet, som fungerer vakkert i kombinasjon med Nostalgia om du bruker den som en fondvegg. Fargene Blush og White passer nydelig til det grå betonggulvet vi har valgt på bildet over.

Lekker marmor!

Trender kommer og går, men vår kjærlighet til marmor består. Vi har vinylbelegg med marmormønster til både vegger og gulv i flere farger; svart, hvitt, beige og grønt. Kombiner med messingdetaljer for et luksuriøst bad, eller velg naturmaterialer for å skape kontraster og en lunere følelse.

Industrielt og rustikt

Det finnes mange fine realistiske stein- og betongdesign i kolleksjonen for deg som liker den litt tøffere stilen. Kombiner med fordel rustikke, industrielle innslag med mykere tredetaljer.

Gulvene har en preget overflate som gir den struktur, og skaper et ekte uttrykk.

Bildegalleri

Kolleksjoner

Les mer om gulv og vegger til våtrom

Vanntette gulv som er enkle å rengjøre, og som gir komfort til nakne føtter og tær.
Gulv til bad og vaskerom

Vanntette gulv som er enkle å rengjøre, og som gir komfort til nakne føtter og tær.

Aquarelle dekorvegg til bad og våtrom. Misty Mountain.
Fondvegger til badet

Til deg som vil ha et unikt baderom har vi designet lekre dekorvegger. Monter dem som en fondvegg, eller hvorfor ikke i hele rommet?

iQ Surface våtromsgulv i et vaskerom
Drømmen om et funksjonelt og stilig vaskerom

Interiøret til vaskerommet er det som kanskje får minst oppmerksomhet. Med våre våtromskolleksjoner er det enkelt å gjøre dette til et trivelig sted. Her er det mye å velge i.

Våtromsvegg og gulv i betong fra Tarketts Aquarelle-kolleksjon
Bad med betong- stein- og mikrosementdesign

Bad i lekker betong eller sementdesign kan gjenskapes med vinylbelegg fra Tarketts Aquarelle-kolleksjon