Gulv til stue

Gulv til stue

Vakre gulv til stuen

Stuen er ofte det rommet hvor vi velger de flotteste gulvene. Her kan vi leke oss med farger og strukturer som passer til våre egne preferanser og stil. Det er mye flott å velge blant.

Har du husdyr, barn og gjester med fart i bena vil vi foreslå at du velger solide og lettstelte gulv som laminat, klikkvinyl eller vinyl. Det kan også være lurt å vurdere gulv med akustikkdempende egenskaper. Da anbefaler vi klikkvinyl, vinyl på rull, parkett eller Sound Logic laminat.

Når du skal velge et gulv til stue, er det smart å tenke på følgende:

  • Velg et gulv som passer til din livssituasjon og interiørsmak
  • Velg eventuelt et akustikkdempende gulv for et bedre lydnivå
  • Velg nøye om du skal ha tregulv, vinyl eller klikkvinyl
  • Velg en vakker parkett i naturens design om du ønsker en nordisk stil

Dette bør du lese om parkettgulv

Parkett er et av de vanligste gulvene å legge i stuen. Det har lange tradisjoner, og du kan velge blant tresorter som f.eks eik, ask, lønn, bøk, bjørk eller valnøtt. Parketter produseres i mange ulike formater; planker, 2-stavs, 3-stavs, fiskebein og lekre designmønster. Du finner garantert noe som du liker.

Laminatgulv - praktisk, slitesterkt og stilig!

Laminaten har en lekker overflate som kan være vanskelig å skille fra ekte parkett og tregulv. I tillegg til det nydelige uttrykket, har også laminaten mange gode og praktiske egenskaper som du vil sette pris på. Her går design og funksjon hånd i hånd.

Vinyl er gulv som er lette å leve med

Tarketts vinylgulv har et fantastisk utvalg av ulike format og design, og de er produserte for deg som liker et interiør med en personlig touch. I tillegg er dette gulv som er lettstelte og praktiske. I stua ønsker vi gulv med komfort, og dette er myke og behagelige gulv for store og små føtter.

Anbefalte gulv til stue:

Parkettgulv

Parkettgulv fra Tarkett er produserte for nordisk klima og kultur. Alle våre gulv er godt håndverk, og passer for oss skandinaver og vårt lidenskapelige forhold til naturlige materialer og skogen der vi henter ut råmaterialene.

Laminatgulv

Laminat er ekstremt slitesterke gulv som passer inn i alle hjem – spesielt der det er husdyr og barn med fart i bena. Design, farger og uttrykk finnes fra helt mørkt til lyst, fra sobert til rustikt, og fra moderne mønster til stilrene klassiske overflater.

Vinylgulv

Tarketts vinylgulv passer for deg som ønsker å skape et interiør med et personlig uttrykk, og som også vil ha tid til annet enn husarbeid og vedlikehold. Her kan du velge fra et bredt sortiment av vinylgulv med ulike design, leggemåter og egenskaper. Skap din egen stil.