Nye kollektioner for LVT

Autentisk design og ultramatt overflate

Eksklusive modulære vinylgulv der design og funksjon møtes

Vi har oppdatert vårt utvalg av klikkvinylgulv med vakre, naturtro tre- og steindesign og en helt ny kolleksjon modulære vinylgulv med digitaltrykkede gjengivelser av stein. Begge kolleksjonene har det ultramatte slitesjiktet Tektanium™, som gjør at overflaten ikke reflekterer lys, og den er ekstra matt og motstandsdyktig mot riper og slitasje.

De nye kolleksjonene iD Inspiration Click Solid 55 og iD Inspiration 55 er to ultramatte vinylgulv som passer ekstra godt i rom der det er høyere krav til et slitesterkt gulv, som for eksempel kjøkken og gang. Gulvene er behagelige og varme å gå på, kan enkelt rengjøres med milde rengjøringsmidler og trenger ikke ekstra vedlikehold. De er selvsagt ftalatfrie og bidrar til et godt innemiljø.

LVT golv för hall och kök

iD Inspiration Click Solid 55

iD Inspiration Click Solid 55 er et klikkvinylgulv som er enkelt å legge selv takket være det smidige klikklåssystemet. Kolleksjonen kommer i 19 vakre varianter i tre og stein. Noen av mønstrene har en preget overflate, noe som gir en naturtro mønstereffekt. Pregingen er tilpasset dekoren og gir et realistisk sluttresultat. iD Inspiration Click Solid 55 erstatter vår tidligere Starfloor Click 55. "Solid" viser til en forsterkning av materialet, som gjør gulvet mer stabilt og formfast.

LVT golv för kök och vardagsrum

iD Inspiration 55

iD Inspiration 55 finnes i syv ulike dekorer: Kalkstein, terrazzo, mørk eller lys marmor, betong, kompositt og mikrosement. Mønstrene er skannet fra ekte materialer og deretter trykket i høy oppløsning. Teknologien gjør at du slipper synlige mønsterrepetisjoner og samtidig får uttrykket til et ekte steingulv, men med de praktiske fordelene til et vinylgulv. Forskjellen fra et tradisjonelt klikkvinylgulv er at iD Inspiration 55 må limes mot underlaget. Denne kolleksjonene fås hos utvalgte forhandlere.

Golv med natutrogen känsla

Bildegalleri

Kolleksjonene

Les mer om klikkvinyl

Vinylklikk som er lett å legge fra Tarkett, i et stilig miljø sammen med blå stol
Klikkgulv

Gulv med enkelt klikklåsfunksjon finnes i mange ulike materialer: vinylgulv, parkettgulv, tregulv og laminatgulv.

Tarketts vinylgulv i et barnerom med to lekende barn
Legge vinylgulv – raskt og enkelt

Her gir vi deg tips om hva du skal tenke på når du skal legge vinylgulv eller klikkvinyl.

Vinylgulv iD Click Ultimate fra Tarkett
iD Click Ultimate - solid klikkvinyl med akustikkbakside

iD Click Ultimate er et vinylklikkgulv som har en innebygget akustikkbakside. Kolleksjonen består av planker og plater i ulike format, i moderne tre- og steindesign.