Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Se gulvet som du ønsker deg i din egen stue! Last opp et bilde av rommet som du skal ha nytt gulv til, og se hvordan de ulike gulvene vil passe inn. I RoomDesigner finner du også en del eksempelrom som du kan leke deg med. Visualiser ulike gulv i forskjellige rom, og last ned de bildene som du blir mest fornøyd med. God fornøyelse!
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Scandinavian Oak MEDIUM BEIGE
Vinylgulv

iD Click Ultimate 55 - Scandinavian Oak MEDIUM BEIGE

ID Click Ultimate er et slitesterkt klikkvinylgulv i planke- og plateformat som har en innebygget akustikkbakside. Gulvets komposittkjerne gjør det mulig å håndtere temperatursvingninger mellom 10-60°C, og fortsatt ligge stabilt. Derfor er dette et bra alternativ til arealer med store vinduer, eller i sommerhus der gulvet kan utsettes for større temperatursvingninger. Et enkelt klikklåsesystem gjør at du kan legge det selv. Det kan til og med legges på et eksisterende gulv, så lenge det har en hard, plan og tørr overflate.

ID Click Ultimate er et fantastisk gulv ved renoveringsprosjekter, og et alt-i-ett-gulv som kan legges i de fleste rom i hjemmet (ikke våtrom). Kolleksjonen består av 16 naturtro tre- og steindesign. 

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Heterogent gulvbelegg
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Klassifisering for kommersielt miljø: 33 Heavy
Total tykkelse: 6,50 mm
Tykkelse slitesjikt: 0,55 mm
Plank (1 ref.)
Finn iD Click Ultimate 55 som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate er et vinylklikkgulv som har en innebygget akustikkbakside. Det vil si at gulvet bidrar til å dempe lyden i rommet, og det er derfor et bra alternativ for arealer der det er høy aktivitet. En annen god grunn til å velge Ultimate, er den solide overflaten som tåler høy belastning og slitasje. 

iD Click Ultimate vinylgulv
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er iD Click Ultimate 55