Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Se gulvet som du ønsker deg i din egen stue! Last opp et bilde av rommet som du skal ha nytt gulv til, og se hvordan de ulike gulvene vil passe inn. I RoomDesigner finner du også en del eksempelrom som du kan leke deg med. Visualiser ulike gulv i forskjellige rom, og last ned de bildene som du blir mest fornøyd med. God fornøyelse!
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
EIK BLONDE (Herringbone)
Parkettgulv

Segno - EIK BLONDE (Herringbone)

Segno er en solid stavparkettgulv som kan legges både i tradisjonelle fiskebensmønstre og i nye unike uttrykk. Skap spennende og kreative rom ved å kombinere mønstre eller farger. Myk børsting og hardvoksolje sammen med en modulært design forsterker måten lyset fanges og reflekteres i gulvet. Bla i vår bildebok og se alle våre parketter.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Overflatebehandling: Proteco Hardwax Oil
Overflate per pakke: 2,304 m²
Total tykkelse: 11 mm
Tykkelse slitesjikt: 3,5 mm
Total vekt: 7,2 kg/m²
Plank (4 ref.)
Finn Segno som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Verdt å vite om parkett

Tre er et levende materiale med mange kvaliteter som blir påvirket av omgivelsene.  Les denne miniguiden før du velger gulv og gulvløsning.

Heritage lyst lasert tregulv

Designgulv i fiskebensmønster

Med Segno er det mulig å skape unike rom, med unike tregulv. Dette modulære gulvet kan både skreddersys i det tradisjonelle fiskebensmønsteret, eller legges i helt nye og kreative uttrykk. 

Segno fiskebensparkett collage
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Avslutt gulvleggingen med riktige lister

Gulvet er komplett når lister og rørmansjetter er på plass. Det gir et helhetlig og vakkert uttrykk.

Lister til gulv og rørmansjetter
Dette er Segno