Fiskebensparkett - Segno

Fiskebensparkett - Segno

En ny årgang av et klassisk design - fiskebensparkett

Ny årgang av den tradisjonsrike fiskebensparketten. I kolleksjonen Segno kombineres Tarketts høye produktkvalitet og -finish, med et helt nytt designkonsept. Med Segno er det nemlig mulig å skape unike rom, med unike tregulv. Dette modulære gulvet kan både skreddersys i tradisjonelle mønster, eller legges i helt nye og kreative uttrykk. Parketten passer ypperlig der hvor det er ønskelig med en elegant og nordisk stil.

Skap personlige og kreative uttrykk

Segno er italiensk og betyr ”tegn” eller ”symbol”.  Denne kolleksjonen med modulære tregulv gjør det mulig for privatpersoner og arkitekter å skape personlige og kreative uttrykk i interiør- og innredningsprosjekter. Med Segnos unike konsept er det definitivt forutsetninger for å designe gulvmønstre som gjør at rommet oppnår sitt fulle potensiale.

Tilgjengelig i fem farger

Segno parkett kan legges på mange ulike måter. Du kan komponere både tradisjonelle mønster, eller skape helt nye uttrykk. Et eksempel er det klassiske fiskebensmønstrede gulvet, som bygges opp av høyre- og venstrebord. Når gulvplankene legges i ulike vinkler, vil også lyset tilføre en dynamisk og vakker visuell effekt.

Den nye kolleksjonen er tilgjengelig i fem farger som er baserte på bestselgerne i vår Heritage-kolleksjon. Fra mørkebrune toner til sobre og svakt pigmenterte lyse nyanser.

Bildegalleri