Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Se gulvet som du ønsker deg i din egen stue! Last opp et bilde av rommet som du skal ha nytt gulv til, og se hvordan de ulike gulvene vil passe inn. I RoomDesigner finner du også en del eksempelrom som du kan leke deg med. Visualiser ulike gulv i forskjellige rom, og last ned de bildene som du blir mest fornøyd med. God fornøyelse!
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Classical Oak NATURAL
Vinylgulv

ICONIK Texstyle - Classical Oak NATURAL

Iconik Texstyle er en kolleksjon vinylgulv på rull av høyeste kvalitet, og med en tekstilbakside som både øker komfort og demper lydnivået. Perfekt til barnerommet, der aktivitetsnivået og lyden ofte ligger på et litt høyere nivå.
Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Heterogent vinyl gulv
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Klassifisering for kommersielt miljø: 32 General
Klassifisering for industrimiljø: 41 Moderat
Bindemiddel-innhold: Type I
Rull (3 ref.)
Finn ICONIK Texstyle som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Hva er vinylgulv?

Vinylgulv er de mest funksjonelle gulvene, og de passer i alle hjem og hytter. 

Vinylgulvet Tarkett Texstyle Almeria Fawn med gule støvler i en gang

Moodboard – slik lager du en god plan

Et moodboard er en collage med en samling av bilder, tekster og objekter som skaper følelsen som du ønsker i f.eks et oppussingsprosjekt. Moodboard brukes som et verktøy av profesjonelle designere og arkitekter, men det er like nyttig for deg som privatperson når du planlegger nytt eller endring i interiøret.

Texstyle
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er ICONIK Texstyle