Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Se gulvet som du ønsker deg i din egen stue! Last opp et bilde av rommet som du skal ha nytt gulv til, og se hvordan de ulike gulvene vil passe inn. I RoomDesigner finner du også en del eksempelrom som du kan leke deg med. Visualiser ulike gulv i forskjellige rom, og last ned de bildene som du blir mest fornøyd med. God fornøyelse!
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Nostalgia BLUSH
Gulv og vegg til baderom og vaskerom

Aquarelle våtromsvegg - Nostalgia BLUSH

I denne nyoppdaterte kolleksjonen med våtromsvegger, har vi fyllt opp med mange flotte design. Med disse kan du skape egne interiørstiler som tidløse klassiske baderom med marmor og klassiske design, varme og lune miljøer med myke farger, industrielt og rustikt med flis og betong, eller helt moderne uttrykk.

Du finner også lekre digitalprintede dekorvegger som kan monteres som en fondvegg, eller kanskje på alle veggene i rommet. Mønsteret på disse gjentas hver 4. meter, og dermed får du en unik og vakker dekorvegg. 

Veggvinylen monteres vanligvis horisontalt rundt i rommet. Da blir det ofte bare en skjøt, og det gir et sikrere og tettere baderom.

Veggbelegget er 2 meter høyt, og suppleres derfor med en bord øverst mot taket.Dersom veggen er mer enn 2,5 meter, monteres veggen på samme måte som tapet med vertikale lengder. Se etter hvilke av designene som har denne muligheten.

Aquarelle er en kolleksjon som er godkjent for bruk i våtrom.

Du skal alltid benytte en fagperson/gulvlegger til å utføre arbeid i våtrom, og vær nøye med å informere hvilken retning du ønsker mønsteret før materiellet monteres.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Vinyl veggbelegg på rull
Total tykkelse: 0,92 mm
Total vekt: 1500 g/m²
Tykkelse slitesjikt: 0,12 mm
Overflatebehandling: TopClean XP
Rull (1 ref.)
Finn Aquarelle våtromsvegg som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Fondvegger med vakre digitaltrykk

Hvorfor ikke sette opp et lekkert digitaltrykk på den ene baderomsveggen? Eller kanskje på alle veggene? Se hvordan du enkelt kan skape et unikt baderom.

Aquarelle Magnolia fondvegg
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er Aquarelle våtromsvegg