Aquarelle dekorvegg til bad og våtrom. Misty Mountain.

Fondvegger til badet

Skap et unikt baderom med dekorvegger

Vi har designet noen flotte dekorvegger tilpasset våtrom. Dette er til deg som vil ha et unikt bad. Bruk dem som en fondvegg, eller hvorfor ikke i hele rommet? Du kan selvfølgelig også velge å kombinere en fondvegg med noen av de andre designene i Aquarelle-kolleksjonen. Ved å kombinere ulike design eller farger, er det enkelt å skape et spennende interiør.

Veggmaterialet er 2 meter høyt. For å dekke mellomrommet som oppstår opp til taket, kan du sette inn en våtromsbord. Vi anbefaler den hvite Aquarelle Soft Super White til samtlige av motivene. Den blir da en forlengelse av taket.

Slik fungerer det

Ved installasjon monteres våtromsveggen rundt hjørnet, og 10 cm inn på fondveggsiden. Deretter monteres fondveggen slik at den slutter inne i hjørnet, og der må det tettes med egnet tettemiddel. Skjøtene på fondveggen må ikke plasseres på vegg i våtsone, dvs. i området der du dusjer/bader

Magnolia Light Grey

Magnolia Light Grey har en lys grå betongbakgrunn, og veggen virker både romantisk og tøff. Om du vil montere Magnolia som en fondvegg, anbefaler vi å kombinere den med vår lyse betongvegg Raw Concrete Grey, eller Rustic Velvet Dusty Green som plukker opp fargetonen i det grønne løvet.

På gulvet er den mørkegrå betongen Raw Concrete Dark Grey fin som en kontrast.

Misty Mountain Grey

Misty Mountain er et motiv som gir fullstendig ro, og kan derfor med fordel monteres på alle veggene i badet. Benytt en helt hvit bord mot taket, slik at veggen får tale for seg.

Gulv som passer til dette designet, er de fleste av våre stein- og betongmønster.

Flower Fusion Blue

Flower Fusion Blue er en vegg som gjør mye ut av seg, og passer for deg som liker kraftfulle design. Den har en betongbakgrunn, og det passer bra om du matcher med Raw Concrete Dark Grey på de andre veggene. Dette blir et nesten industrielt uttrykk, til tross for blomstene.

For å få et litt mykere uttrykk, kan du jo ha helt hvite vegger i resten av rommet. Velg fritt blant våre gulv, men kanskje et stein- eller betongmønster passer aller best?

Aquarelle veggkolleksjon

Les mer om våtromsvinyl

Aquarelle
Nydelige farger og design i Aquarelle for våtrom

Se vår baderomskolleksjon. Her finnes flere interiørstiler og design, bl.a. sober marmor, industrielt, stein og betong, nyklassisimen og varme tregulv.

iQ Surface våtromsgulv i et vaskerom
Drømmen om et funksjonelt og stilig vaskerom

Interiøret til vaskerommet er det som kanskje får minst oppmerksomhet. Med våre våtromskolleksjoner er det enkelt å gjøre dette til et trivelig sted. Her er det mye å velge i.