Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Pastille ANTHRACITE
Gulv og vegg til baderom og vaskerom

Aquarelle gulv til våtrom - Pastille ANTHRACITE

Det største utvalget av våtromsgulv leveres i 2 meters bredde, men du kan også få flotte design i både 3 og 4 meters bredder. De bredeste gulvene bidrar til færre skjøter i store rom.

Aquarelle-gulvene er solide, myke, og behagelige å gå på med den nye stabile konstruksjonen. I kolleksjonen finner du naturtro stein- og betongmønster for en mer rustikk stil, klassiske marmorgulv i flere fargenyanser, Marrakesh-inspirerte gulv, og til og med varme gull- og tremønster. Noen av designene har en preget overflate som gir gulvet struktur og et ekte uttrykk.

Aquarelle-kolleksjonen er våtromsgodkjent. Benytt alltid en fagperson til arbeid i våtrom, og bli enige på forhånd hvilken retning mønsteret skal legges.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Heterogent gulvbelegg
Klassifisering for kommersielt miljø: 32 Normal
Bindemiddel-innhold: Type I
Tykkelse slitesjikt: 0,35 mm
Total tykkelse: 1,50 mm
Rull (1 ref.)
Finn Aquarelle gulv til våtrom som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Designkolleksjon til bad og vaskerom

Våre iQ homogene vinylgulv til bad og vaskerom er produserte for deg som er både design- og miljøbevisst. De har fantastiske design, og de er produserte for å vare lenge og redusere miljøbelastningen.

iQ Megalit
Dette er Aquarelle gulv til våtrom