Designkolleksjon til badet og vaskerommet

Designkolleksjon til badet og vaskerommet

Vi har vinylgulv til bad og vaskerom for deg som er både design- og miljøbevisst. iQ-gulvene har fantastiske design, og de er produserte for å vare lenge og redusere miljøbelastningen.

iQ Surface og iQ Megalit hører hjemme i iQ-familien som er homogene vinylgulv med en enorm slitestyrke. Mønsteret i gulvene er likt igjennom hele belegget, og derfor vil ikke riper vises så godt om dette skulle forekomme. Overflaten er behandlet med markedets mest solide overflatebehandling, og gulvene er enkle å rengjøre.

iQ-gulvene til Tarkett er våtromsgodkjente, og de oppfyller bransjens strenge krav til vanntetthet. Derfor er de meget godt egnet til bad og vaskerom, men med de mange lekre designene i kolleksjonen er gulvene også er selvskrevne i f.eks en gang eller på et kjøkken.

iQ Surface

iQ Surface er et resultat av et kreativt samarbeid som vi har med det svenske designbyrået Note Design Studio. Kolleksjonen ble lansert under Milano Design Week 2019, og har skapt mye oppmerksomhet.

Designet på iQ Surface minner om det populære mønsteret terrazzo som man finner på både gamle betongelementer, men ikke minst også på møbler designet de siste årene. I kolleksjonen finner du uttrykksfulle og sterke farger, men også dusere fargesammensetninger for et roligere uttrykk.

Med iQ Surface er det lett å finne kombinasjoner med veggfarger og møbler som du allerede har, og det er store muligheter for å slå seg løs med dristige uttrykk.

Se hele kolleksjonen iQ Surface

iQ Megalit

iQ Megalit ser ut som et gulv som består av skimrende flak av mineraler og metaller. Uttrykket og designet på dette gulvet for våtrom er eksklusivt. På nært hold ser du de mange nydelige detaljene, men gulvet fremstår rolig når det legges og det blir en vakker helhet.

TIPS! Benytt iQ Megalit i dusjhjørnet. Du kan legge Megalit veggbelegg på veggen, og du får da et 100% vanntett hjørne i et fantastisk design. Finn fargenyansen som matcher resten av interiøret. Her er det perlemorsskimmer, grafittgrått, greige eller sterke rød- eller blåtoner. La deg begeistre.

Se hele kolleksjonen iQ Megalit

ReStart og resirkulering av vinylgulv

Både iQ Surface og iQ Megalit kan returneres til fabrikk og gjenvinnes når de en gang skal byttes ut. Tarkett har en etablert take-back-ordning for gamle vinylgulv, hvor vi fjerner lim og sparkel før vi gjenbruker gulvene i produksjonen av nye. ReStart gir gamle gulv en ny start.

Dette er viktige skritt i retningen av et sirkulært og fossilfritt samfunn.

Alle vinylgulv fra Tarkett produseres helt uten ftalater, og de bidrar til et godt inneklima.

Bildegalleri

Foreslåtte kolleksjoner