Ny designkolleksjon til badet

Ny designkolleksjon til badet

Ny designkolleksjon til badet og vaskerommet

Vi har lansert vinylgulv til bad og vaskerom i nye fantastiske designs. Dette er gulv til deg som bryr deg om miljøet, og om kvalitetsprodukter som er varige.

iQ-Surface og iQ Megalit er produserte av homogen vinyl, og har en enorm slitestyrke. Mønsteret i gulvene går igjennom hele belegget (homogent), og derfor vil ikke riper vises så godt om dette skulle forekomme. Overflaten er behandlet slik at gulvene er enkle å rengjøre. iQ-gulvene er våtromsgodkjente, og de oppfyller bransjens strenge krav til vanntetthet. Derfor er de veldig godt egnet til våtrom, men designene gjør at de også er selvskrevne i f.eks en gang eller på et kjøkken.

Både iQ Surface og iQ Megalit kan returneres til fabrikk og gjenvinnes når de en gang skal byttes ut. Tarkett har en etablert take-back-ordning for gamle vinylgulv, hvor vi fjerner lim og sparkel før vi gjenbruker de gamle gulvene i produksjonen av nye. Dette er viktige skritt i retningen av et sirkulært og fossilfritt samfunn.

Vinylgulvene er ftalatfrie, og de produseres på Tarketts fabrikk i Sverige.

iQ Surface

iQ Surface er et resultat av et kreativt samarbeide med det svenske designbyrået Note Design Studio. Kolleksjonen ble lansert under Milano Design Week 2019, og har fått mye oppmerksomhet.

Designet på iQ Surface minner om det populære mønsteret terrazzo, som man finner på både gamle betongelementer, men ikke minst også møbler designet de siste årene. I kolleksjonen finner du uttrykksfulle og sterke farger, men også dusere fargesammensetninger for et roligere uttrykk.

Med iQ Surface er det lett å finne kombinasjoner med veggfarger og møbler som du allerede har, og det er store muligheter for å slå seg løs med dristige uttrykk.

Se hele kolleksjonen iQ Surface

iQ Megalit

iQ Megalit ser ut som et gulv som består av skimrende flak av mineraler og metaller. Uttrykket og designet på dette gulvet for våtrom er eksklusivt. På nært hold ser du mange detaljer i designet, men gulvet fremstår rolig når det legges og det blir en nydelig helhet.

TIPS! Benytte iQ Megalit i dusjhjørnet. Du kan legge dette belegget på veggen, og får da et 100% tett hjørne i et fantastisk design. Finn fargenyansen som matcher resten av interiøret, og det kan være perlemorsskimmer, grafittgrått, greige eller sterke rød- eller blåtoner.

Se hele kolleksjonen iQ Megalit

Bildgalleri

Foreslåtte kolleksjoner