Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Se gulvet som du ønsker deg i din egen stue! Last opp et bilde av rommet som du skal ha nytt gulv til, og se hvordan de ulike gulvene vil passe inn. I RoomDesigner finner du også en del eksempelrom som du kan leke deg med. Visualiser ulike gulv i forskjellige rom, og last ned de bildene som du blir mest fornøyd med. God fornøyelse!
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Season Oak BEIGE
Vinylgulv

Elegance Rigid 55 - Season Oak BEIGE

Oppdag Elegance Rigid 55, vår nyeste kolleksjon av modulære vinylgulv (klikkvinyl). Et perfekt alternativ for deg som leter etter en alt-i-ett-løsning og ønsker å spare både tid og penger. Takket være en integrert akustisk bakside, og det innovative klikklåssystemet GenClick®, kan du installere gulvet raskt og enkelt. Du kan til og med legge det direkte over keramiske fliser (maksimal fuge 6 mm bred og 3 mm dyp). Elegance Rigid 55 har ekstra god dimensjonsstabilitet, noe som betyr at gulvene tåler temperatursvingninger mellom 10-50 °C.  

Kolleksjonen finnes i 10 naturtro tre- og steindekorer med TEKTANIUM®-overflatebehandling for en ultramatt finish og enestående slitestyrke mot smuss og riper. 

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Klassifisering for kommersielt miljø: 33 Høy
Total tykkelse: 5,50 mm
Tykkelse slitesjikt: 0,55 mm
Garanti i hjemmemiljø (i år): 20 years
Plank (1 ref.)
Finn Elegance Rigid 55 som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er Elegance Rigid 55