Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Delicate Oak SUGAR
Vinylgulv

iD Inspiration Click Solid 55 - Delicate Oak SUGAR

iD Inspiration Click Solid 55 er et slitesterkt klikkvinylgulv i bord- og plateformat. Kolleksjonen finnes i 19 ultramatte design med tre- eller steindesign.

Den nye overflatebehandlingen TektaniumTM gir et ultramatt utseende uten gjenskinn fra lyset, og er ekstra motstandsdyktig mot flekker og riper.

Gulvet er enkelt å legge selv takket være vårt klikksystem. Det kan legges direkte på et eksisterende gulv så lenge det har en jevn, ren og hard overflate.

iD Inspiration Click Solid 55 bør ikke legges i f.eks. uterom eller andre rom der gulvet kan utsettes for store temperatursvingninger.

Kolleksjonen erstatter den tidligere Starfloor Click 55-kolleksjonen.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Heterogent gulvbelegg
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Klassifisering for kommersielt miljø: 33 Høy
Klassifisering for industrimiljø: 42 Normal
Total tykkelse: 5 mm
Plank (1 ref.)
Finn iD Inspiration Click Solid 55 som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er iD Inspiration Click Solid 55