Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Se gulvet som du ønsker deg i din egen stue! Last opp et bilde av rommet som du skal ha nytt gulv til, og se hvordan de ulike gulvene vil passe inn. I RoomDesigner finner du også en del eksempelrom som du kan leke deg med. Visualiser ulike gulv i forskjellige rom, og last ned de bildene som du blir mest fornøyd med. God fornøyelse!
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Contemporary Oak NATURAL
Vinylgulv

iD Inspiration Click Solid 55 - Contemporary Oak NATURAL

iD Inspiration Click Solid 55 er et slitesterkt klikkvinylgulv i planke- og plateformat. Kolleksjonen finnes i 19 ultramatte tre- og steindesign.

Den nye overflatebehandlingen TektaniumTM gir gulvene et ultramatt utseende, og gjør dem ekstra motstandsdyktige mot flekker og riper.

Vinylgulvet kan du legge selv, takket være vårt enkle klikksystem. Det kan legges direkte på et eksisterende gulv så lenge det har en jevn, ren og hard overflate.

iD Inspiration Click Solid 55 bør ikke legges i f.eks. uterom eller andre rom der gulvet kan utsettes for store temperatursvingninger.

Kolleksjonen erstatter den tidligere Starfloor Click 55-kolleksjonen.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Heterogent gulvbelegg
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Klassifisering for kommersielt miljø: 33 Heavy
Klassifisering for industrimiljø: 42 Normal
Total tykkelse: 5 mm
Plank (1 ref.)
Finn iD Inspiration Click Solid 55 som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er iD Inspiration Click Solid 55