Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Se gulvet som du ønsker deg i din egen stue! Last opp et bilde av rommet som du skal ha nytt gulv til, og se hvordan de ulike gulvene vil passe inn. I RoomDesigner finner du også en del eksempelrom som du kan leke deg med. Visualiser ulike gulv i forskjellige rom, og last ned de bildene som du blir mest fornøyd med. God fornøyelse!
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Highland Oak SMOKE
Vinylgulv

iD Inspiration 55 - Glue down - Highland Oak SMOKE

iD Inspiration 55 er det nærmeste man kan komme utseendet til et ekte tre- eller steingulv, men med vinylgulvets praktiske fordeler. Kolleksjonen har en ny ultramatt overflate, TektaniumTM, som ikke reflekterer lys og som er ekstra motstandsdyktig mot riper og flekker.

Du kan velge blant naturtro steindesign, blant annet kalkstein, marmor og mikrosement i tillegg til vakre og realistiske tremønster. Vår avanserte digitale trykketeknikk gjengir designenes  detaljrikdom uten ofte gjentakelser. 

iD Inspiration 55 skal limes til underlaget, og bør derfor installeres av en gulvlegger.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Heterogent gulvbelegg
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Klassifisering for kommersielt miljø: 33 Heavy
Klassifisering for industrimiljø: 42 Normal
Total tykkelse: 2,50 mm
Plank (1 ref.)
Finn iD Inspiration 55 - Glue down som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er iD Inspiration 55 - Glue down