Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Se gulvet som du ønsker deg i din egen stue! Last opp et bilde av rommet som du skal ha nytt gulv til, og se hvordan de ulike gulvene vil passe inn. I RoomDesigner finner du også en del eksempelrom som du kan leke deg med. Visualiser ulike gulv i forskjellige rom, og last ned de bildene som du blir mest fornøyd med. God fornøyelse!
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Surface SOBER AIRY
Gulv og vegg til baderom og vaskerom | Vinylgulv

iQ Surface - Surface SOBER AIRY

iQ Surface er en gulvkolleksjon som er et resultat av et kreativt samarbeid mellom Tarkett og Note Design Studio. Kolleksjonen ble lansert under Milano Design Week 2019, og har fått mye oppmerksomhet.

Fargene og mønsteret i kolleksjonen passer for deg som er designinteressert, og som verdsetter et praktisk og solid gulv. 

iQ Surface er enkel å kombinere med tapeter og maling, samt Aquarelle våtromsvegger, fliser eller våtromspanel på badet. Denne homogene vinylen er våtromsgodkjent, og har en meget høy slitestyrke.

Kolleksjonen er våtromsgodkjent og oppfyller med god margin bransjens strengeste krav til vanntetthet. Det er derfor et utmerket valg i en gang eller vaskerom. Takket være den sterke iQ PUR-overflaten har iQ Surface markedets beste beskyttelse mot merker og flekker. Dersom du ønsker å montere iQ Surface i et våtrom, må du alltid benytte en god gulvlegger. 

iQ Surface kan tas tilbake og gjenvinnes når det en gang skal byttes ut. Dette er et viktig skritt i retning mot et sirkulært og fossilfritt samfunn.
Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Homogeneous poly(vinyl chloride) floor covering
Total tykkelse: 2 mm
Total vekt: 2800 g/m²
Tykkelse slitesjikt: 2 mm
Overflatebehandling: New iQ PUR
Rull (1 ref.)
Flis (1 ref.)
Finn iQ Surface som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er iQ Surface