Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Tarktool/Bakslag - for 8,5-13 mm parkettgulv
Gulvtilbehør

Tilbehør til parkettgulv – Legging og installasjon - Tarktool/Bakslag - for 8,5-13 mm parkettgulv

For at leggingen av ditt nye parkettgulv skal gå som planlagt, må du ha de rette verktøyene. I vårt sortiment av tilbehør til legging finner du de verktøyene du trenger. 

Avstandskiler kreves ved flytende legging av parkettgulv for å få en tilstrekkelig stor bevegelsesfuge mellom gulv og vegg, samt faste installasjoner. Tarktool/bakslag brukes mellom vegg og gulv ved legging av den siste bordraden. Slagklosser bruker du for å få gulvbordene sammen.

Nøkkelegenskaper
Finn Tilbehør til parkettgulv – Legging og installasjon som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Dette er Tilbehør til parkettgulv – Legging og installasjon