Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Doble rørmansjetter Eik, uten forboret hull
Gulvtilbehør

Tilbehør til parkettgulv – Rørmansjetter - Doble rørmansjetter Eik, uten forboret hull

Vi har rørmansjetter i fem forskjellige treslag, og med to ulike hullstørrelser. Rørmansjetter kan virke som en liten detalj, men ikke bare dekker de bevegelsesfugen i gulvet, men de har også mye å si for helhetsinntrykket av et rom med parkettgulv. 

Våre rørmansjetter har en indre dimensjon på 17,1 mm eller 22 mm og er lakkerte. Husk at tre er et naturprodukt, slik at små variasjoner i farge og struktur kan forekomme.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Lengde: 0,11 m
Artikler per pakke: 10
Finn Tilbehør til parkettgulv – Rørmansjetter som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er Tilbehør til parkettgulv – Rørmansjetter