Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Verktøyet RoomDesigner gir deg muligheten til å visualisere ulike gulv i forskjellige rom. Prøv deg frem med et stort utvalg gulv for både offentlige og private rom, og last ned informasjon og bilder.
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Hjemmeside Tilbehør Overgangslister i massivt tre T-profil 58x20 13-17mm - Eik
Tilbehør

Overgangslister i massivt tre - T-profil 58x20 13-17mm - Eik

Tarkett hjelper deg med å komplettere gulvet med følgende tre typer overgangslister i massivt tre:

  • Nivålister brukes når det er nivåforskjell mot et annet gulv i samme rom. Det gir også gulvet rom til å trekke seg sammen og utvide seg. 
  • Avslutningslister brukes i avslutningen av parkettgulvet, for å gi det en bevegelsesfuge.
  • T-profillister kreves ved legging på større gulvflater, og der du må dele opp leggingen for at parkettgulvet skal ha mulighet til å bevege seg (bevegelsesfuge). T-profiler kan også brukes i stedet for terskel.

Listene er enkle å montere ettersom de festes på en metallskinne. Dermed er det heller ingen synlige skruer.

Husk at tre er et naturprodukt, slik at små variasjoner i farge og struktur kan forekomme.

Nøkkelegenskaper
Finn Overgangslister i massivt tre som passer dine behov
0 formater
Dette er Overgangslister i massivt tre