Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Se gulvet som du ønsker deg i din egen stue! Last opp et bilde av rommet som du skal ha nytt gulv til, og se hvordan de ulike gulvene vil passe inn. I RoomDesigner finner du også en del eksempelrom som du kan leke deg med. Visualiser ulike gulv i forskjellige rom, og last ned de bildene som du blir mest fornøyd med. God fornøyelse!
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Reparasjonslasering 30 ml - Proteco Natura
Gulvtilbehør

Tilbehør til parkettgulv – Reparasjon av parkettgulv - Reparasjonslasering 30 ml - Proteco Natura

Har du fått en ripe i parkettgulvet? Ta det med ro – vi har tilbehøret som reparerer småskader i parketten! Se vårt utvalg av reparasjonslakk, reparasjonslasur, reparasjonspenner og utbedringssparkel.

  • Har uhellet vært ute og forårsaket riper, hull eller flekker på ditt lakkerte parkettgulv? Vi har redningen i form av et lite reparasjonssett. Vårt reparasjonssett for lakkerte parkettgulv inneholder det du trenger for å reparere småskader i gulvet: sandpapir, sparkel og vår Proteco-lakk.
  • Reparasjonspennene kan du bruke når for eksempel en stol eller et gruskorn har laget en liten ripe. Du fyller enkelt i ripen, som raskt blir vanskelig å få øye på. Vi har reparasjonspenner i flere ulike nyanser for å passe både til lyse og helt mørke parkettgulv. 
  • Bruk vår utbedringssparkel hvis du vil fylle igjen sprekker som har oppstått på grunn av naturlig bevegelse i treet, eller ved mindre skader når du har mistet noe i gulvet.
  • Med en flaske av vår reparasjonslakk for hånden utbedrer du småskader som har oppstått i parketten.
  • Reparasjonslasur bruker du på samme måte som reparasjonslakk, men på hvite parkettgulv. Når du stryker på lasuren, utjevnes fargeforskjeller mellom gulvets hvitlaserte farge og treet. Etter at du har påført lasuren, må du huske å behandle med vår Touching up Proteco-lakk for å få en beskyttende overflate.  

Sikkerhetsdatablad er tilgjengelig her.

Nøkkelegenskaper
Finn Tilbehør til parkettgulv – Reparasjon av parkettgulv som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Dette er Tilbehør til parkettgulv – Reparasjon av parkettgulv