Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Verktøyet RoomDesigner gir deg muligheten til å visualisere ulike gulv i forskjellige rom. Prøv deg frem med et stort utvalg gulv for både offentlige og private rom, og last ned informasjon og bilder.
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Hjemmeside Tilbehør Tarkomfort - Akustikkunderlag TARKOMFORT PREMIUM 73ML
Tilbehør

Tarkomfort - Akustikkunderlag - TARKOMFORT PREMIUM 73ML

Tarkomfort Premium er et akustikkdempende underlag som legges under våre vinylklikkgulv. Underlaget gir en trinnlydsdemping på 19dB.Tarkomfort Premium fungerer på alle typer undergulv, og jevner ut mindre ujevnheter på overflaten. Brukes ved montering på f. eks keramisk flis eller tregulv.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Samlet tykkelse: 1 mm
Finn Tarkomfort - Akustikkunderlag som passer dine behov
0 formater
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er Tarkomfort - Akustikkunderlag