Rom

Tarkett - Gulv til gang og inngangsparti

Gulvet i gangen ønsker velkommen til din bolig, og bidrar til å gi et godt førsteinntrykk. Du kan velge blant mange flotte gulv i vinyl, tre eller laminat.

Tarkett - Gulv til soverom

Velg et gulv til soverommet som skaper akkurat den avslappende og lyddempende atmosfæren som du ønsker, med riktige farger, design og materialer.

Tarkett - Gulv til hjemmekontor

Velg et gulv til ditt hjemmekontor som bidrar til å skape en rolig og støydempende atmosfære for konsentrasjon, kreativitet  og inspirasjon. 

Tarkett - Gulv til barnerom

Når du legger gulv på barnerommet, velger du noe som er hardført, lette å gjøre rent, og et gulv som skaper en hyggelig lekeplass.

Tarkett - Gulv til kjøkken

Kjøkkenet er ofte boligens sentrum, hvor familie og venner møtes til gode måltider og samtaler. Velg et gulv som er holdbart, og som passer til din stil og interiør.

Tarkett - Gulv til stue

I stuen skal gulvet være både vakkert og praktisk. Velg et gulv som passer til din livssituasjon, og som matcher din stil og interiør.

Tarkett - Baderomsgulv og våtrom

På gulvet i badet må du legger et gulv som er vanntett, uten at det går på bekostning av design og funksjon. Se vår våtromsvinyl med lekre design som passer til alle stilarter.
-
Hjemmeside Tilbehør Tilbehør til parkettgulv – Finérlist – Clipstar Hvit, foiled
Tilbehør

Tilbehør til parkettgulv – Finérlist – Clipstar - Hvit, foiled

Med vårt brede utvalg av tilbehør får du de ekstra detaljene som gir et perfekt sluttresultat. Clipstar-systemet gjør installasjonen enkel. Du fester klips på veggen og setter listen over. Tre er et naturprodukt, husk derfor at små variasjoner i farge og struktur kan forekomme. 

Ettersom tre beveger seg, må du alltid ha en bevegelsesfuge på minst 8–10 millimeter mellom gulvet og vegg, terskler eller andre faste installasjoner. Bevegelsesfugene skjuler du så med en gulvlist eller rørmansjett. 

Nøkkelegenskaper
Finn Tilbehør til parkettgulv – Finérlist – Clipstar som passer dine behov
0 formater
Dette er Tilbehør til parkettgulv – Finérlist – Clipstar