Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Se gulvet som du ønsker deg i din egen stue! Last opp et bilde av rommet som du skal ha nytt gulv til, og se hvordan de ulike gulvene vil passe inn. I RoomDesigner finner du også en del eksempelrom som du kan leke deg med. Visualiser ulike gulv i forskjellige rom, og last ned de bildene som du blir mest fornøyd med. God fornøyelse!
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
EIK NATURE PLANK (1-stav)
Parkettgulv

Pure - EIK NATURE PLANK (1-stav)

I Pure finner du våre design som hyller ekte tre og uforedlede mønstre som naturen selv har skapt. Sett tonen på innredningen ut fra fargetone og livlighet av eik, ask, bjørk, bøk eller valnøtt. Gulvene i Pure er lakkert for høy slitestyrke og effektiv beskyttelse. Bla i vår bildebok og se alle våre parketter.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Overflatebehandling: Proteco Natura
Låsesystem: 2-lock
Formattype: Plank
Artikler per pakke: 6
CE‐merking: EN 14342
Plank (4 ref.)
Finn Pure som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er Pure