Rom

Tarkett - Gulv til gang og inngangsparti

Gulvet i gangen ønsker velkommen til din bolig, og bidrar til å gi et godt førsteinntrykk. Du kan velge blant mange flotte gulv i vinyl, tre eller laminat.

Tarkett - Gulv til soverom

Velg et gulv til soverommet som skaper akkurat den avslappende og lyddempende atmosfæren som du ønsker, med riktige farger, design og materialer.

Tarkett - Gulv til hjemmekontor

Velg et gulv til ditt hjemmekontor som bidrar til å skape en rolig og støydempende atmosfære for konsentrasjon, kreativitet  og inspirasjon. 

Tarkett - Gulv til barnerom

Når du legger gulv på barnerommet, velger du noe som er hardført, lette å gjøre rent, og et gulv som skaper en hyggelig lekeplass.

Tarkett - Gulv til kjøkken

Kjøkkenet er ofte boligens sentrum, hvor familie og venner møtes til gode måltider og samtaler. Velg et gulv som er holdbart, og som passer til din stil og interiør.

Tarkett - Gulv til stue

I stuen skal gulvet være både vakkert og praktisk. Velg et gulv som passer til din livssituasjon, og som matcher din stil og interiør.

Tarkett - Baderomsgulv og våtrom

På gulvet i badet må du legger et gulv som er vanntett, uten at det går på bekostning av design og funksjon. Se vår våtromsvinyl med lekre design som passer til alle stilarter.
-
Hjemmeside Gulv og vegg til baderom og vaskerom iQ Megalit Megalit SAND 0606
Gulv og vegg til baderom og vaskerom | Vinylgulv

iQ Megalit - Megalit SAND 0606

iQ Megalit er et høykvalitets homogent vinylgulv for deg som er design- og kvalitetsbevisst. Den unike og elegante mønsterbildet med store flakes i skimrende nyanser har fått inspirasjon fra naturens metaller og mineraler.

iQ-kolleksjonene utvikles og produseres i Sverige, og de er kjente for sine egenskaper som høy slitestyrke, fleksibilitet og enkelt vedlikehold. 

Takket være den slitesterke iQ PUR-overflaten har iQ Megalit markedets beste beskyttelse mot merker og flekker. Derfor passer denne kolleksjonen utmerket i alle rom, og særlig i bad- og vaskerom. For kolleksjonen er våtromsgodkjent og oppfyller kravene til vanntetthet med gode marginer. Bruk alltid en god gulvlegger om du skal installere vinyl i våtrom.

iQ Megalit kan returneres til fabrikken og gjenvinnes den dagen gulvet en gang skal byttes ut. Dette er et viktig skritt i retning av en sirkulært og fossilfritt samfunn.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Homogeneous poly(vinyl chloride) floor covering (ISO 10581)
Klassifisering for kommersielt miljø: 34 Svært høy
Klassifisering for industrimiljø: 43 Høy
Overflatebehandling: iQ PUR
Samlet tykkelse: 2 mm
Rull (1 ref.)
Flis (1 ref.)
Finn iQ Megalit som passer dine behov
0 formater
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er iQ Megalit