Rom

Tarkett - Gulv til gang og inngangsparti

Gulvet i gangen ønsker velkommen til din bolig, og bidrar til å gi et godt førsteinntrykk. Du kan velge blant mange flotte gulv i vinyl, tre eller laminat.

Tarkett - Gulv til soverom

Velg et gulv til soverommet som skaper akkurat den avslappende og lyddempende atmosfæren som du ønsker, med riktige farger, design og materialer.

Tarkett - Gulv til hjemmekontor

Velg et gulv til ditt hjemmekontor som bidrar til å skape en rolig og støydempende atmosfære for konsentrasjon, kreativitet  og inspirasjon. 

Tarkett - Gulv til barnerom

Når du legger gulv på barnerommet, velger du noe som er hardført, lette å gjøre rent, og et gulv som skaper en hyggelig lekeplass.

Tarkett - Gulv til kjøkken

Kjøkkenet er ofte boligens sentrum, hvor familie og venner møtes til gode måltider og samtaler. Velg et gulv som er holdbart, og som passer til din stil og interiør.

Tarkett - Gulv til stue

I stuen skal gulvet være både vakkert og praktisk. Velg et gulv som passer til din livssituasjon, og som matcher din stil og interiør.

Tarkett - Baderomsgulv og våtrom

På gulvet i badet må du legger et gulv som er vanntett, uten at det går på bekostning av design og funksjon. Se vår våtromsvinyl med lekre design som passer til alle stilarter.
Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Verktøyet RoomDesigner gir deg muligheten til å visualisere ulike gulv i forskjellige rom. Prøv deg frem med et stort utvalg gulv for både offentlige og private rom, og last ned informasjon og bilder.
Prøv vår RoomDesigner
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Finn svar på dine spørsmål her
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Tarketts holdbarhetsvisjon
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
Se her hvordan du skal velge riktig gulv
-
  Hjemmeside Gulv og vegg til baderom og vaskerom iQ Megalit Megalit OLD BRICK 0609
  Gulv og vegg til baderom og vaskerom

  iQ Megalit - Megalit OLD BRICK 0609

  Du behøver ikke legge fliser på badet for å få det eksklusivt og innbydende. Dette er et rom for velvære, og det får du ved å benytte materialer med inspirasjon fra naturen som gir ro og harmoni.

  iQ Megalit er en vakker kolleksjon våtromsgodkjent vinyl med et design som er inspirert av mineraler og metaller som finnes i naturen. Du får et lekkert "steingulv" med glitrende og skinnende innslag av flak fra mineraler.

  I tillegg til at dette gulvet skaper harmoniske og eksklusive rom, så er det også et 100% vanntett gulv (NB! Må legges av en fagperson). Baderomsgulvet vil holde seg vakkert i mange år, da overflaten har fått markedets beste overflatebehandling som gjør det slitesterkt og meget motstandsdyktig mot flekker.

  Det beste med dette gulvet er at det kan legges i alle husets rom. Det er nydelig på kjøkkenet, i gangen eller i et soverom. Du kan velge mellom 24 fargeri to ulike mønstre. iQ Megalit er ftalatfritt, og det kan gjenvinnes til nye vinylgulv når det en gang byttes ut.

  Nøkkelegenskaper
  Tekniske og miljøspesifikasjoner
  NCS-fargekode: S 5020-Y80R
  Refleksjonsevne (%): 17,82
  Sklimotstand: R9
  Rull (1 ref.)
  Flis (1 ref.)
  Finn en iQ Megalit som passer dine behov
  Tekniske- og miljøspesifikasjoner
  Dette er iQ Megalit