Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Se gulvet som du ønsker deg i din egen stue! Last opp et bilde av rommet som du skal ha nytt gulv til, og se hvordan de ulike gulvene vil passe inn. I RoomDesigner finner du også en del eksempelrom som du kan leke deg med. Visualiser ulike gulv i forskjellige rom, og last ned de bildene som du blir mest fornøyd med. God fornøyelse!
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
EIK LIME STONE (1-stav)
Parkettgulv

Heritage - EIK LIME STONE (1-stav)

Heritage er våre genuine og mest rustikke eikegulv, formet av naturen selv. Gulvets naturlige fargenyanser og detaljer med en hardvoksoljet overflate skaper en følelse av hundre år gammel patina. For å understreke den rustikke sjarmen er det en livlig variasjon av mørke kvister og sprekker, der enkelte ikke er helt sparklet. Heritage fås i flere farger, samtlige med dypt børstet overflate.

Alle gulv i denne kolleksjonen er Svanemerket.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Dimensjoner: Plank 190 x 2200 mm
Overflate per pall: 87,85 m²
Nettovekt: 7,9 kg
Sortering: Uttrykksfull
Latinsk navn: Quercus Robur & Quercus Petraea
Plank (1 ref.)
Finn Heritage som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Verdt å vite om parkett

Tre er et levende materiale med mange kvaliteter som blir påvirket av omgivelsene.  Les denne miniguiden før du velger gulv og gulvløsning.

Heritage lyst lasert tregulv

Låsesystemer

I Tarkett har vi 3 ulike låsesystemer på våre parketter. Her er en forklaring på disse: 

Dame legger parkett fra Tarkett
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Avslutt gulvleggingen med riktige lister

Gulvet er komplett når lister og rørmansjetter er på plass. Det gir et helhetlig og vakkert uttrykk.

Lister til gulv og rørmansjetter
Dette er Heritage