Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Verktøyet RoomDesigner gir deg muligheten til å visualisere ulike gulv i forskjellige rom. Prøv deg frem med et stort utvalg gulv for både offentlige og private rom, og last ned informasjon og bilder.
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Hjemmeside Tilbehør Tilbehør til parkett – Massive trappeneser Eik
Tilbehør

Tilbehør til parkett – Massive trappeneser - Eik

Ikke glem trappen når du legger nytt gulv i hjemmet. For et mer eksklusivt uttrykk, har vi trappeneser i massiv eik som kompletterer og harmoniserer med gulvet ditt.

Våre massive trappeneser er elegante og minimalistiske, og de passer perfekt inn i det moderne hjemmet. De gir en optimal løsning for en vakker vellykket installasjon med usynlige overganger.

Listene er produserte i ubehandlet massiv eik, og de er lette å holde rene og vedlikeholde.

Da listene er ubehandlede, kan du tilføre ønsket lasur eller etterbehandling slik at de matcher parketten på trinnene.

Trappeneser i massiv eik leveres i 2 meters lengder.

Nøkkelegenskaper
Finn Tilbehør til parkett – Massive trappeneser som passer dine behov
0 formater
Dette er Tilbehør til parkett – Massive trappeneser