Rom

Tarkett - Gulv til gang og inngangsparti

Gulvet i gangen ønsker velkommen til din bolig, og bidrar til å gi et godt førsteinntrykk. Du kan velge blant mange flotte gulv i vinyl, tre eller laminat.

Tarkett - Gulv til soverom

Velg et gulv til soverommet som skaper akkurat den avslappende og lyddempende atmosfæren som du ønsker, med riktige farger, design og materialer.

Tarkett - Gulv til hjemmekontor

Velg et gulv til ditt hjemmekontor som bidrar til å skape en rolig og støydempende atmosfære for konsentrasjon, kreativitet  og inspirasjon. 

Tarkett - Gulv til barnerom

Når du legger gulv på barnerommet, velger du noe som er hardført, lette å gjøre rent, og et gulv som skaper en hyggelig lekeplass.

Tarkett - Gulv til kjøkken

Kjøkkenet er ofte boligens sentrum, hvor familie og venner møtes til gode måltider og samtaler. Velg et gulv som er holdbart, og som passer til din stil og interiør.

Tarkett - Gulv til stue

I stuen skal gulvet være både vakkert og praktisk. Velg et gulv som passer til din livssituasjon, og som matcher din stil og interiør.

Tarkett - Baderomsgulv og våtrom

På gulvet i badet må du legger et gulv som er vanntett, uten at det går på bekostning av design og funksjon. Se vår våtromsvinyl med lekre design som passer til alle stilarter.
-
Hjemmeside Gulv og vegg til baderom og vaskerom Aquarelle veggbord Decor Dots SILVER GREY
Gulv og vegg til baderom og vaskerom

Aquarelle veggbord - Decor Dots SILVER GREY

Ved installasjon av Tarketts våtromsvegger er det nødvendig å fullføre veggen med en matchende «bord» øverst. Bordene matcher veggens design, og den dekker åpningen som blir mellom veggbelegget og taket.Husk at du alltid må bruke en autorisert fagmann til installasjoner i bad og våtrom.
Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Overflatebehandling: PU Mat
Samlet tykkelse: 0,92 mm
Tykkelse slitesjikt: 0,12 mm
Total vekt: 1,500 kg/m²
NCS-fargekode: S 0502-Y
Finn Aquarelle veggbord som passer dine behov
0 formater
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er Aquarelle veggbord