Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Verktøyet RoomDesigner gir deg muligheten til å visualisere ulike gulv i forskjellige rom. Prøv deg frem med et stort utvalg gulv for både offentlige og private rom, og last ned informasjon og bilder.
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Hjemmeside Laminatgulv Essentials TUNDRA OAK AUTUMN
Laminatgulv

Essentials - TUNDRA OAK AUTUMN

I laminatkolleksjonen Essentials finner du laminatgulv som tåler mye belastning og slitasje. Designet på disse gulvene er moderne, rustikt og med vakre tremønster.

Fargenyansene på plankene går fra helt lyse beige toner, til mørke. Essential laminat har flere mørke kvist i sitt design enn kolleksjonen Woodstock, og får derfor et mer rustikt utseende. Dette er en vakker og holdbar kolleksjon for alle hjem.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Laminate floor coverings (EN 13329)
Klassifisering for kommersielt miljø: 32 Normal
Samlet tykkelse: 8 mm
Total vekt: 7,250 kg/m²
Leggemetode: Klikk
Plank (1 ref.)
Finn Essentials som passer dine behov
0 formater

Om Laminatgulv

Praktisk, slitesterkt og vakkert! Du behøver ikke velge mellom funksjon eller design når du skal velge gulv. Med Tarketts laminatgulv får du både et vakkert utseende og uovertrufne praktiske egenskaper i ett og samme gulv.

Hund på grått laminatgulv

Underlag og dekkepapp

Det er helt avgjørende for sluttresultatet og gulvets levetid at du velger riktig underlag til gulvet.

Underlag og dekkepapp til parkett og laminat
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Dette er verktøyet som du trenger for å legge et gulv

Verktøyet er halve jobben, og resultatet blir bedre om du gjør jobben skikkelig.

Verktøy til legging av gulv
Dette er Essentials