Laminatgulv inspirasjon

Laminatgulv inspirasjon

Funksjon + design = sant

Nå er det ikke lenger nødvendig å måtte velge mellom funksjon eller design når du skal se etter nytt gulv. Med Tarketts laminatgulv får du både et vakkert utseende og uovertreffelige praktiske egenskaper. Gulvet som du velger skaper en innbydende og hyggelig atmosfære allerede i gangen, og den fortsettere videre inn i kjøkken og stue som er hjemmets naturlige samlingsrom.

Funksjon

Holdbart, slitesterkt, lettstelt og praktisk. Det er nødvendige egenskaper for et gulv i et hjem, eller på en hytte - hvor det er aktivitet, liv og røre.

Alle kolleksjonene er utstyrte med et enkelt klikksystem som gjør det lett å legge gulvet selv. Med 20 års garanti på gulvene ved bruk i hjemmet, kan du føle deg trygg på laminatgulv fra Tarkett.

Design

Mønstergulv med ruter eller chevron i naturlige nyanser passer i alle rom. Brede planker som strekker seg ut i rommet, tar seg best ut på litt større arealer.  Valget er ditt, og utvalget av design i våre oppdaterte laminatkolleksjoner gir nesten uendelige muligheter.  Det finnes selvfølgelig også laminat som ser ut som fliser. Det som setter grensen er trolig bare din egen fantasi.

Relaterte artikler

person som legger et laminatgulv fra Tarkett
Å legge et laminatgulv er enkelt

Her finner du viktig informasjon samt tips om legging av laminatgulv fra Tarkett.

Foreslåtte kolleksjoner