Klikkvinyl og laminat - robuste gulv til hytta

Klikkvinyl og laminat - robuste gulv til hytta

Gulv som tåler feriestemning

På hytta er vi kanskje enda mindre opptatt av å bruke tid på rengjøring og vedlikehold. Da skal vi hygge oss, og koble av fra hverdagslivet. Parkett er lekkert på hytta, men velger du det, får et gulv som krever skånsom bruk og vask. Og ikke minst regelmessig spesialbehandling, om du velger et hardvoksoljet gulv.

Er du ikke klar for dette, finnes det gode alternativer som gjør at du ikke trenger å bekymre deg om minsten løper inn med skisko, hunden sklir inn på klørne eller hele snøfonna blir med inn i gangen.

Det ideelle hyttegulvet?

Klikkvinyl er robuste gulv som tåler mye. De er enkle å klikke sammen og kan legges på et eksisterende gulv som ikke er for mykt, og som er rett og plant. Overflaten på disse gulvene føles lune, og det finnes et hav av design. Liker du tanken på tregulv på hytta? Eller kanskje noe som minner om sten eller keramiske fliser? Valget er ditt, og i gulvkolleksjonen iD Click Ultimate 55 finner du funksjonelle hyttegulvet som du kan leve lenge med. De er lette å legge, rengjøre, og de krever ingen ekstra etterbehandling.

Begge disse gulvkolleksjonene legges flytende med en bevegelsesfuge på minst 8-10 mm mellom gulv, vegg/innredning og faste installasjoner rundt i hele rommet. Dette mellomrommet skjuler du med en list eller sokkel. 

Som med alle andre gulv, anbefaler vi  at du legger en glassplate eller annet ikkebrennbart materiale i et området foran ovnen slik at varmepåkjenningen ikke blir for stor. For høy temperatur kan skade de fleste gulv. For iD Click Ultimate 55 skal temperaturen holdes så stabil som mulig, og ikke gå under +10 eller over +60 grader.

Laminat er slitesterkt og naturtro

Laminat er et fantastisk gulvmateriale på hytte. Det er vakkert, og nærmere et tregulv eller parkett kommer du ikke. Dette er gulv som passer spesielt bra for familier som har hund og barn, da materialet er både slitesterkt og solid. Du kan gå inn med slalomskoene på, uten å være redd for at det vil skade gulvet. På hytta er det godt å vite at vi kan slenge fra oss sekken på et gulv som krever veldig lite stell og vedlikehold.

Tarketts laminatgulv gir deg en ekte følelse av et sten- eller tregulv. Vi produserer disse gulvene med 80% tremateriale, og du kan trygt legge våre laminater på gulvvarme. Et naturlig valg til hytta. 

Bildegalleri

Foreslåtte kolleksjoner