Laminatgulv

Laminatgulv

I hjem med aktive barn og husdyr, er slitesterkt laminatgulv et godt alternativ til tradisjonell parkett. Hva er laminat? Laminat er et gulv som konstrueres i fire stabile lag, som gjør gulvet ekstra solid. Det består av 80 prosent treråvare, og har et trykket designsjikt med dekor som gjenskaper en overflate i edeltre.


Laminat er prisgunstig, ripebestandig og lett å vedlikeholde. Det er enkelt å legge, krever ikke ekstra vedlikehold, og rengjøres lett med vanlig støvsuger og tørr-/våtmopp. 


I våre fire laminatkolleksjoner finner du de fleste formater av tregulv som 3-stav, lange planker, chevron og rutemønster i ulike nyanser. Du kan også velge en preget overflate som gir gulvet en naturtro tekstur.


Tarketts laminatgulv produseres av 70% PEFC-sertifisert (PEFC / 05-35-125) råvare. 

Laminatgulv for aktive hjem

Tarketts laminatgulv er laget med fokus på detaljene, og de kombinerer skjønnhet med funksjon. Laminat er et slitesterkt og ripebestandig gulv som passer spesielt godt for familielivet når du vil ha et gulv som tåler kravene fra små barn og lekne husdyr. Et laminatgulv fra Tarkett er så nær en ekte treoverflate du kan komme, men med laminatens alle praktiske fordeler. Tarkett har fire laminatkolleksjoner med trendriktige design. 

Fiskeben og lekre planker

I Woodstock Herringbone-kolleksjonen møtes luksus og varme i et tidløst fiskebensmønster. Se nærmere på denne lekre versjonen av laminater som vi har i våre Woodstock-kolleksjoner.

Å legge et laminatgulv

Å legge et laminatgulv er enkelt, da bordene lett kobles sammen uten lim eller spesialverktøy. Men selv om det er enkelt, kan det være behov for en veiledning. Derfor har vi samlet litt matnyttig informasjon til deg her.

Rengjøring og vedlikehold

Med våre rengjøringsprodukter holder gulvet seg rent og vakkert lenge – selv på flater der det er mye slitasje. Det er skitt i kombinasjon med slitasje som avgjør hvordan ditt gulv fremstår. Les mer om hvordan du steller med ditt laminatgulv.

Våre laminatgulv

Hva er laminatgulv?

Tarketts laminatgulv har en konstruksjon i fire lag som effektivt motvirker treets naturlige bevegelser gjennom året. Et innendørsklima med variasjoner i temperatur og luftfuktighet er ikke noe problem for våre laminatgulv.

Fire lag for kvalitet og stabilitet:

  1. Slitesterkt overflatelag – garanterer lang holdbarhet og langvarig ren overflate. Preget i overflatelaget gir gulvet en naturtro struktur.
  2. Dekorlag – papir med et trykk som gir laminatgulvet design.
  3. Stabil kjerne – høykomprimert trefiberplate (HDF) av 80 % trefiber for høy motstandskraft og stabilitet.
  4. Stabiliserende beskyttelseslag – et nedre lag som gir gulvet ekstra stabilitet.

Holdbart, lettstelt og enkelt å legge

Med et laminatgulv fra Tarkett skal du kunne føle deg trygg. Gulvene er så slitesterke at vår garanti gjelder i 20 år ved hjemmebruk (25 år for Woodstock Longboards). Et laminatgulv er dessuten enkelt å vedlikeholde og krever ikke annet stell enn vanlig rengjøring med støvsuger og tørrmopp.

Lyddempende integrert bakside

Laminat er et fantastisk gulv til ditt hjem. Det er vakkert, og finnes i mange design - uten at det koster for mye. Det er også slitesterkt, motstandsdyktig mot riper og passer spesielt bra i hjem med hunder og barn.  Kolleksjonen SoundLogic har en lyddempende bakside som gjør at dette er det stilleste laminatgulvet vi har. Ingen underlag nødvendig, så det går raskere når gulvet skal legges.

Relaterte artikler

Gulv til ulike rom i huset
Dette må du tenke på når du skal velge gulv til ulike rom

Her er en liten guide for deg som skal velge nytt gulv: Tre eller laminat? Vinyl på rulle eller klikk? Tekstil på gulvet ?

Laminatgulv Woodstock på hjemmekontor
Laminatgulv inspirasjon

Holdbart, slitesterkt, lettstelt og praktisk. Det er nødvendige egenskaper for et gulv i et hjem med aktivitet, liv og røre. Gulvene er utstyrte med det limfrie klikksystemet 2-lock.

iD Click Ultimate 55 gulv til hytta
Klikkvinyl og laminat - robuste gulv til hytta

På hytta skal vi leve enkelt og bekymringsfritt. Med klikkvinyl og laminat får du feriestemningen. Her kan du lese hvorfor.

Lange planker i laminatgulv fra Tarkett
Klikkgulv Laminat

Oppgrader rommet med et klikk - Hvilket klikkgulv laminat velger du?

Grå laminat i stue med en liten hund
Hvilke gulv skal du velge om du har hund?

Hva skal jeg tenke på når jeg skal kjøpe nytt gulv og jeg har hund? Her er listen over ulike gulvs fordeler.

Hytte iD Click Ultimate
Det optimale gulvet til hytta

Riktig gulvvalg på hytta har stor betydning for både funksjon og trivsel. Gulvet må være praktisk, slitesterkt og lett å leve med.