Tarkett Shade Cream White lys parkett med lange planker i soverom

Skandinaviske lyse parketter

Lyse gulv i ekte tre gjengir naturen vi omgir oss med, og bringer den inn i hjemmet. Dette er gulv som skaper ro og balanse, og i denne zen-atmosfæren møblerer vi med eiendeler som betyr noe for oss. Lange parkettplankene i vakre lyse nyanser harmonerer med synet på skjønnhet og jakten på enkel estetikk og harmoni.

Japandi er en interiørstil som vakkert blander det beste fra to kulturer. Japansk og skandinavisk interiør deler forkjærligheten til naturlige materialer, og følelsen av det enkle og upretensiøse. Interiørstilen preges av minimalistiske former og materialvalg, og det benyttes nøytrale farger fra naturen. Vi ønsker å omgi oss med naturen – også inne – så bruk fargene som du finner rett utenfor døren når du velger palett til rommet.

Uttrykket er enkelt og konkret, og det skaper en atmosfære som gir oss ro. Vi søker stadig mer mot det naturlige og bærekraftige.

Shade Eik Cream White Plank er et vakkert gulv med et rolig uttrykk. Den har en elegant børstet overflate og minifas. Et gulv som du ønsker å leve på, og med.

Lange flotte planker med et naturlig uttrykk – akkurat slik treet har skapt det. Tydelige kvister og mønster i treverket gjør gulvet ærlig og lekkert. Heritage Eik Lime Stone er behandlet med en hardvoksolje, og den deilige overflaten innbyr til tøffelfri sone.

Vi tar naturen og lyset inn i stua. De brede plankene legges i retning lyskilden, og det er nesten så at det går i ett og at grensene mellom inne og ute viskes ut. Prestige Eik Sand ligger som en vakker lys base i rommet, og fremhever det minimalistiske interiører.

Møblèr det lyse plankegulvet med mørke møbler i naturmaterialer. Gjerne i brune eller beige toner.

Parkettgulv fra Tarkett, i en herlig match med skandinavisk design og interiør.
Lekre parketter i naturens egen fargeskala

Parkettene i kolleksjonen Shade har lekre fargenyanser tatt rett fra naturen, nøye valgt ut til å matche skandinaviske innredningstrender og stilarter.

Tarkett Prestige Oak White Sand parkett i soverom
Skandinavisk design - naturlig og minimalistisk

Lyse gulv er en god base for det skandinaviske interiøret. Gulvenes uttrykk er laget av naturen, og er synonymt med nordisk design.