Lekre parketter i naturens egen fargeskala

Lekre parketter i naturens egen fargeskala

Inviter naturen hjem

Vår parkettkolleksjon Shade fikk i 2018 syv nye vakre og tidsriktige fargenyanser. Hver og en av disse er nøye valgt ut fra naturens egen fargepalett for å matche skandinaviske interiørtrender og stiler. Shade gjenspeiler naturens eget design med elegante og naturlige fargetoner, og er på lik linje med de andre parkettene fra Tarkett, et bærekraftige alternativ. Gulvet er overflatebehandlet med lakk eller hardvoksolje i forskjellige nyanser, og Tarkett har hatt fokus på å beholde de naturlige fargene i trevirket.
Et lyst nordisk parkettgulv i ditt soverom?

Naturens vakreste farger

Navnet Shade kommer av kolleksjonens spenn i farger, fra det lyse og delikate Eik Snow Flake Plank til det mørke og spennende Eik Italian Brown. Naturlige fargetoner, og synlig kvisting i trevirket, gjør at eika kommer til sin rett. Med Shade kan man velge blant noen av naturens vakreste farger.

Kolleksjonen bærer preg av å være ekte og ærlig, og alle gulvene i serien er laget av nøye utvalgt eik. Med en respekt for råmaterialet, og gjennom en ansvarlig produksjon, skapes funksjonelle og bærekraftige gulv tilpasset det nordiske klimaet. Det nordiske gjenspeiles også i kolleksjonens design, som noe autentisk og upretensiøst.

Nøye utvalgt, og ansvarsfullt produsert

I Tarkett verdsetter og respekterer vi miljøet høyt. Derfor produseres våre parkettgulv i henhold til prinsippene for en sirkulær økonomi, og med respekt for mangfoldet av naturlige habitater på jorda. Vi kombinerer godt håndverk med moderne produksjon, og leverer funksjonelle og bærekraftige gulv som er spesialtilpasset det nordiske klimaet.

Shadekolleksjonen er Cradle to Cradle® sertifisert på sølvnivå. Dette er en tredjepartssertifisering som baseres på vurdering av fem kriterier; materiellbruk, gjenvinning, fornybar energi, vann og sosialt ansvar. Tarkett har siden 2011 bygget vår produktutvikling på et sluttet kretsløp og i hht prinsippene for Cradle to Cradle® og sirkulær økonomi.

Det handler om å gjøre det riktig fra starten av.

Bildegalleri

Foreslått kolleksjon