Steingulvsdesign på vinyl

Gulvtrender 2023 - Steindesign i alle husets rom

Slitesterke og behagelige gulv i vakre design

Stein uttrykker noe solid og gir en følelse av stabilitet, konstans og ro til omgivelsene. Materialet er tungt, hardt og kostbart – og egner seg derfor til arealer og rom med høyt aktivitetsnivå og røff bruk. De siste årene har steindesign blitt tilgjengelig på alternative materialer. Autentiske gjengivelser, og en liste over positive egenskaper forlenges. Betong, marmor og naturstein utmerker seg som nordiske favoritter – en gylden kombinasjon av lokale bergarter og referanser til mer eksotiske steinarter.

Vinyl er et slitesterkt materiale som kan brukes i ekstra utsatte områder, og med våtromsvinyl kan gulvene også brukes på bad og vaskerom. Vinyl er et rimeligere alternativ til stein, det er varmt å stå og gå på, og det er enkelt å rengjøre.

LVT golv för kök och vardagsrum

Bildegalleri

Kolleksjonene

Tendenser for gulv 2023 – Naturnært, bærekraftig og ærlig

De siste årene har vært preget av at vi har tilbrakt mer tid hjemme, og tendenser viser at våre nye rutiner har stor innvirkning på hvordan vi vil ha det rundt oss. Vi blir stadig mer bevisste i utformingen av hjemmene våre, og kriteriene for valg av materialer og kvaliteter vil ha en like stor betydning som det visuelle.

Valg av gulv tas med hensyn til et større perspektiv, hvor natur og bærekraft er essensielle begreper. Vi må forholde oss til en større variasjon i valg av gulvmaterialer for å ta vare på jordens begrensede ressurser. Vi innser at bærekraft også handler om å investere i produkter som skal vare lenge.

Flere gulvtrender for 2023

Tregulvsdesign i ulike materialer
Gulvtrender 2023 - Lekre tregulv til alle hjem

Naturtro og ultramatt overflate med tredesign

Tregulv Noble Oak Retro i kjøkken
Gulvtrender 2023 - Kreativt bruk av mønster

Kreativt bruk av mønstergulv i alle rom gir et spennende interiør