Gulvtrender 2023 - Kreativt bruk av mønster

Gulvtrender 2023 - Kreativt bruk av mønster

Tendenser viser at gulvet har fått en større betydning og en stadig mer fremtredende rolle i rommets helhetsuttrykk. Vi har blitt mer vågale i valg av gulv.

Mønstergulv som base kan omfatte modulære tregulv med ulike leggemønster eller vinyl og laminat med mønsterdesign. Klassiske rutemønster, fiskebensmønster og terrazzo i ulike variasjoner utmerker seg som særlig aktuelle. Trenden lar seg gjelde i alle av husets rom, også i våtrom. Mønster tilfører en spennende karakter til rommet – uavhengig av materiale, farge og mønster, samt hvilket miljø gulvet legges i. Med mønstergulv som base blir gulvet rommets midtpunkt.

Laminat i kjøkken Woodstock

Tendenser for gulv 2023 – Naturnært, bærekraftig og ærlig

De siste årene har vært preget av at vi har tilbrakt mer tid hjemme, og tendenser viser at våre nye rutiner har stor innvirkning på hvordan vi vil ha det rundt oss. Vi blir stadig mer bevisste i utformingen av hjemmene våre, og kriteriene for valg av materialer og kvaliteter vil ha en like stor betydning som det visuelle.

Valg av gulv tas med hensyn til et større perspektiv, hvor natur og bærekraft er essensielle begreper. Vi må forholde oss til en større variasjon i valg av gulvmaterialer for å ta vare på jordens begrensede ressurser. Vi innser at bærekraft også handler om å investere i produkter som skal vare lenge.

Bildegalleri

Kolleksjonene

Flere gulvtrender for 2023

iD Inspiration. Modulært vinylgulv fra Tarkett
Gulvtrender 2023 - Steindesign i alle husets rom

Naturtro og ultramatt steindesign på gulv i hele huset

Tregulv Noble Oak Retro i kjøkken
Gulvtrender 2023 - Kreativt bruk av mønster

Kreativt bruk av mønstergulv i alle rom gir et spennende interiør